Tarife speciale pentru tineri la Mediateca IFC

de | | < 1 Minute

Tarife speciale pentru tineri la Mediateca IFC

NOILE TARIFE ALE MEDIATECII

Începând cu luna februarie, Mediateca IFC lansează, cu ocazia Capitalei Europene a Tineretului 2015, tarife speciale pentru TINERI:

Abonament anual copii (până la 14 ani) = 35 lei
Abonament anual tineri (14–35 ani) = 45 lei
În plus, toţi profesorii de limba franceză beneficiază de însciere anuală gratuită la mediatecă.

Mai multe detalii legate de modalităţile de înscriere

Abonamentul la mediatecă include de asemenea şi accesul la resursele digitale Culturethèque, disponibile pe calculator, tabletă sau telefon.

NOUVEAUX TARIFS DE LA MÉDIATHÈQUE

À partir de février, la Médiathèque de l’IFC lance des tarifs spéciaux JEUNES pour Cluj Capitale Européenne de la Jeunesse 2015:

Abonnement annuel enfants (jusqu’à 14 ans) = 35 lei
Abonnement annuel jeunes (14–35 ans) = 45 lei
De plus, tous les professeurs de français bénéficient d’uneinscription annuelle gratuite à la Médiathèque.

Plus de détails sur les modalités d’inscription

L’abonnement de la médiathèque inclut aussi l’abonnement aux ressources numériques Culturethèque, disponibles sur ordinateur, tablette ou téléphone.

Institutul Francez din Cluj şi-a deschis porţile în 1991 sub numele de Centru Cultural Francez (pe care l-a purtat până la transformarea sa în Institutul Francez din România, la sfârşitul anului 2011).

Este situat în fostul Palat Béldi (sec.XVII), pus la dispoziţie de către Universitatea Babeş-Bolyai. Institutul dispune de săli pentru cursurile de limbă, de o mediatecă excelentă şi de un spaţiu administrativ, toate acestea într-o curte înconjurată de arcade, care se pretează la spectacole în aer liber, proiecţii de film şi evenimente festive.