Târgul de Imobiliare, Construcții și Amenajări

de | | 2 Minute

 Târgul de Imobiliare, Construcții și Amenajări

Cea de-a 6-a ediție a Târgului de Imobiliare, Construcții și Amenajări aduce noutăți notabile din sfera imobiliară clujeană.
Astfel, singurul Târg de profil din Cluj-Napoca, reunește dezvoltatori, soluții de construcție și amenajare, dar și consultanță imobiliară pentru toți cei care doresc să cumpere sau să construiască.
Ca și până acum, Târgul “Acasă de la A la Z” va avea loc în incinta Polus Center Cluj, zona de foodcourt, și vreme de 3 zile va fi deschis publicului dornic de informații pertinente din domeniul imobiliar.
Participanții celei de a 6-a ediții au pus la bătaie case, dar și apartamente cu prețuri începând de la 500 euro/mp, și locuinte de lux în zone precum: Mărăști – Între Lacuri, Buna ziua, Andrei Mureșanu și Florești.
Segmentul de încălzire eco este asigurat anul acesta de ofertele firmei EcoInstal – pompe de caldura, care va expune un sistem de energie regenerabila în cadrul Târgului, și va permite tuturor celor care doresc un asemenea mijloc de încălzire să afle mai multe informații despre cât costă și cum funcționează acesta.
“Considerăm segmentul de energie regenerabilă în continuă creștere pe piața din România. Tocmai de aceea ne-am orientat spre participrea la asemenea evenimente; sperăm ca prin informarea consumatorilor despre beneficiile pe termen lung ale unui asemenea sistem să încurajăm trecerea in era tehnologiei verzi a segmentului rezidențial.” a declarat managerul firmei.
Firma EcoInstal – pompe de caldura este partenerul principal al celei de a 6-a editii a Targului Acasa de la A la Z.
“Anul 2015 a adus un val nou de construcții rezidențiale, dar și industriale, în județul Cluj, prin urmare considerăm că pentru asemenea ofertă și cererea e pe măsură. Târgul “(A)casă de la A la Z” aduce această ofertă direct în fața clujenilor interesați sa achiziționeze sau să construiască locuința dorită. Încercăm să aducem într-un singur loc majoritatea propunerilor de locuințe din oraș, într-un concept de eveniment care deja începe să fie din ce în ce mai cunoscut.” au declarat organizatorii.
Târgul de imobiliare, construcții și amenajări “(A)casă de la A la Z” este la a 6-a ediție și va avea loc în perioada 18-20 Septembrie 2015, în zona de foodcourt, la Polus Center Cluj.
Orele de vizitare sunt: 10:00 – 22:00, iar intrarea este liberă.