Târgul de Călătorii vine în Martie la Muzeul de Artă Cluj

de | | 2 Minute

Târgul de Călătorii vine în Martie la Muzeul de Artă Cluj

Luna Martie transformă Muzeul de Artă din Cluj-Napoca într-o adevărată expoziție de oferte de vacanță care mai de care mai atractive.
În weekendul 16 – 18 Martie clujenii care deja visează la următoarea vacanță își pot face planuri direct la Târgul de Călătorii care se va desfășura în incinta Muzeului de Artă Cluj.

? instagram.com/clujphotography

Turoperatorii și agențiile de turism vor prezenta ultimele oferte de early booking, iar oficiile de turism din țară și străinătate vor aduce informații relevante despre zonele pe care le reprezintă.
Printre sutele de oferte de vacanță vor exista și momentele dedicate artei, astfel că Târgul de Călătorii va întruni toate criteriile unui eveniment de lifestyle și turism, depășind granițele unui simplu târg.

“Ne propunem să ieșim din tipare și să ajutăm tineri creatori de excepție să își împlinească visul. Astfel că acest eveniment poate fi o rampă de lansare pentru câțiva tineri artiști care vor expune câteva din lucrările lor în cadrul evenimentului. Expozițiile vor fi axate pe tema târgului – turismul și călătoriile – și vor fi amplasate intr-o zona special amenajată din târg. De asemenea, ne dorim să fim cât mai aproape de familiile cu copii, astfel am gândit o zonă de relaxare pentru cei mici câtă vreme cei mari sunt ocupați cu vânătoarea de oferte turistice. Datorită partenerilor noștri vom avea un spațiu amenajat cu loc de joacă pentru copii și animatori care să îi țină ocupați (regulamentul se poate consulta pe pagina de facebook a evenimentului). Iar pentru cei care nu doresc să vină cu cărucioare la Târg, împrumutăm sisteme ergonomice de purtare prin bunăvoința unui alt partener de nădejde.” (Organizatorii Târgului)

Așadar, cel mai artistic eveniment dedicat turismului își așteaptă vizitatorii în perioada 16 – 18 Martie, la Muzeul de Artă Cluj!
Evenimentul este organizat de firma AdShop Cluj în colaborare cu ANAT.
Intrarea este liberă.