Surprizele Iulius Mall Cluj pentru pasionaţii de muzică, la Untold

de | | 2 Minute

Surprizele Iulius Mall Cluj pentru pasionaţii de muzică, la Untold

Iubitorule de festival! Join us! Anul acesta, Iulius Mall Cluj te așteaptă la Untold cu chill spot și kaleidoscope world. Vino împreună cu gașca ta să descoperiți lumea fascinantă din interiorul caleidoscopului! Dacă faceți un selfie aici și îl postați pe Facebook sau pe Instagram, folosind dublu hashtag #loseyouself #UNTOLD și follow @iuliusmallcluj, veți câștiga cea mai tare pereche de ochelari! Pe loc! Și, în plus, vouchere de shopping la food court și la cafea!

Ne găsești la locația noastră uber-cool, de pe marginea lacului din Parcul Central, zilnic, între 5.00 p.m. – 9.00 p.m.

Și pentru că ne plac răsăriturile și apusurile la festival, chill spot-ul Iulius Mall te așteaptă 24/7, de joi până duminică, să te relaxezi și să-ți încarci bateriile. Așezat pe malul lacului, cu umbrele viu colorate, sub care te poţi odihni și încarca telefonul, cu perne maxi pufoase și leagăne confortabile, this is the place to be at the festival!

Shop ‘til You Drop cu brățara de festival!

Dacă iubești atmosfera de festival și vrei să combini vizita ta la Cluj cu o sesiune de shopping în ton cu preferințele tale, atunci Iulius Mall este destinația!

Cu brăţara de acces la Untold, vei beneficia de cele mai cool oferte. În perioada 4 – 10 august 2016, pasionații de muzică sunt VIP și vor fi răsfățați cu reduceri mega tari. Gadget-uri care îți fac ziua mai frumoasă și te ajută să păstrezi amintiri, piese vestimentare și accesorii pentru ținute summerish, cosmetice pentru un look irezistibil, decorațiuni și multe altele sunt propunerile ispititoare pentru cei veniți la festival. În plus, restaurantele din food court și cafenelele din Iulius Mall ți-au pregătit meniuri speciale, care să te ajute să-ți reîncarci bateriile pentru concerte.

Răsfoieşte catalogul de reduceri pe pagina de Facebook şi pe site-ul Iulius Mall Cluj şi fugi la shopping!

Music lovers & fashion victims – we salute you!