Super Tricouri cu Super Eroi

de | | 2 Minute

Super Tricouri cu Super Eroi

Dacă tot s-a lansat recent Avengers: Age of Ultron (2015), e momentul să recunosc: îmi place universul Marvel, cu toți eroii și super eroii de acolo, cu situații și întâmplări de domeniul SF, dar cât se poate de bine ancorate în realitatea problemelor întâlnite frecvent în societatea noastră, de-a lungul istoriei vechi sau contemporane. Ca idee: îmi place și DC Comics, dar războiul dintre cele două ,,universuri” îl dezbatem cu altă ocazie.

Nu am vizionat încă filmul și, deși roboții nu m-au atras niciodată în mod special (excepție cylonii din BSG), abia aștept să îi revăd pe toți: Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Black Widow și Hawkeye. Nu ne-ar fi deranjat să-i vedem și pe Spider-Man sau Wolverine în echipă, dar ne mulțumim și cu Scarlet Witch și Quicksilver 😀

Până una-alta, am ochit pe-o pagină de facebook niște tricouri, niște super tricouri cu trei dintre super eroii notabili ai Marvel: Iron Man, Hulk și Captain America!

super tricouri cu super eroi refresh print cluj

Nu știm care-i povestea lor, a super tricourilor, dar ne plac! Ca personaj, optez pentru incredibilul Hulk, dar trebuie să recunosc: Iron Man arată și el bine pe tricou. Curioșii și susținătorii super eroilor îi pot contacta pe cei de la Refresh Print pentru detalii.

Gata! M-am decis. Eu l-aș purta pe Wolverine de ici, până colo, prin Cluj.

Iulia Marc
Redactor Cluj.com

Contact Refresh Print: 
Adresa: str. Caii Ferate, nr. 11, Cluj-Napoca
Telefon: 0760680058
E-mail: [email protected]
Website: http://refreshprint.ro/
Facebook: facebook.com/print.refresh

67478_470429859750271_1298857255_n