Street FOOD Festival revine în Cluj-Napoca cu prima ediție de Street FOOD Picnic!

de | | 2 Minute

Street FOOD Festival revine în Cluj-Napoca cu prima ediție de Street FOOD Picnic!

Street FOOD Festival, eveniment emblematic pentru iubitorii de mâncare stradală și experiențe inedite, revine acasă în 19-21 aprilie, cu prima ediție de Street FOOD Picnic, la Iulius Parc din cadrul Iulius Mall. Întreaga comunitate este invitată să se bucure de un weekend plin de savoare, muzică și voie bună.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile prevăzute pentru weekendul stabilit inițial, prima ediție de Street FOOD Picnic se reprogramează pentru perioada 26-28 aprilie.

Prima ediție de Street FOOD Picnic va transforma Iulius Parc într-un loc al deliciilor culinare și aduce împreună o selecție diversificată de food truck-uri cu preparate delicioase din bucătării internaționale.

Pe lângă mâncarea delicioasă, timp de 3 zile participanții vor putea dansa la DJ stage, pe ritmuri vibrante asigurate de un line-up de DJ format din Vlad Dobrescu, No Idea, Olaf, DJ Antenna, Akos și Mr. Goju.

Street FOOD Festival revine în Cluj-Napoca cu prima ediție de Street FOOD Picnic! (1)

Nu am uitat nici de cei mici! Festivalul pune la dispoziția participanților o zonă special dedicată copiilor, cu activități interactive și jocuri care să-i distreze.

Vino să te bucuri de gusturi și ritmuri care îți vor trezi toate simțurile în perioada 19-21 aprilie, la Iulius Parc, pentru a scrie împreună primul capitol al Street FOOD Picnic. Este mai mult decât un festival, este o celebrare a comunității și a pasiunii pentru mâncare și muzică de calitate. Nu rata ocazia de a face parte din această experiență memorabilă! Street FOOD Festival este un eveniment prezentat de Staropramen. Brand oficial al evenimentului, Pepsi. Partener al evenimentului, Univer, alături de alte branduri care vor completa experiența festivalului.

Află mai multe informații despre Street FOOD Picnic | ediția de primăvară, pe paginile de facebook și instagram și dă join evenimentelor la care vrei să participi anul acesta!

Program DJ stage

Vineri, 26 aprilie

16:00 – 19:30 – No Idea
19:30 – 22:30 – Vlad Dobrescu

Sâmbătă, 27 aprilie

16:00 – 19:00 – Olaf
19:00 – 22:30 – DJ Antenna

Duminică, 28 aprilie

16:00 – 19:00 – Akos
19:00 – 22:30 – Mr. Goju

Programul evenimentului:

Vineri: 12:00 – 23:00
Sâmbătă: 12:00 – 23:00
Duminică: 12:00 – 23:00

Un proiect Why Not Us & Flavours.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.