Street Food Festival la Cluj: 4 zile pentru gurmanzi și pofticioși

de | | 4 Minute

Street Food Festival la Cluj: 4 zile de călătorii culinare, concerte și activități

Street FOOD Festival te invită să iei parte la o călătorie senzațională în jurul lumii în perioada 9 -12 mai pe Aleea Stadionului! 

Festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși, dă startul evenimentelor și anul acesta. Unsprezece orașe se vor putea bucura și delecta cu preparate de street food și cu specialități culinare din diferite zone ale lumii.

La Cluj-Napoca, Street FOOD Festival va avea loc în perioada 9-12 mai, pe Aleea Stadionului. Ediția de anul acesta se anunță a fi una senzațională care are la bază dorința noastră, a oamenilor, de explorare și de descoperire. Astfel că, întreaga zona de festival este gândită ca fiind un punct de intersecție culturală și culinară între diferite regiuni ale lumii. Timp de patru zile, participanții se vor simți ca-n Italia, Mexic, America sau Asia, cu mâncarea, decorul și vibe-ul de acolo, doar că fără pașaport. American Dream, Little Asia, Cabrones, La Vita e Bella, Green Village, How Much is the Fish și All in for Food sunt zonele care așteaptă să fie explorate și descoperite de către clujenii curioși și pofticioși.
Decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile cu mâncare vor fi specifice fiecărei zone în parte, ba ai mult, fiecare zonă va avea diferite activități tradiționale și momente artistice specifice.

street food festival la cluj 2019 b

Pentru ca experiența de festival să fie una completă, anul acesta la Street FOOD Festival avem parte de și mai multă muzică bună. Noutatea este că scenele se mută în stradă, mai aproape de public, pentru că muzica bună trebuie să fie exact acolo unde oamenii se simt bine. Artiști precum Moonlight Breakfast, Robin and the Backstabbers, Byron, The Mono Jacks, Taraf de Caliu, Lucia and Muse Quartet, Moon Museum și Soul Serenade vor putea fi urmăriți la Street FOOD Stage, scena principală, în timp ce diferite manifestații artistice și de muzică live vor avea loc în mai toate punctele cheie din zona festivalului. Iubitorii de muzică electronică se pot bucura și ei pentru că la Street FOOD Festival avem și VRTW Area cu dj-ii lor cunoscuți, dar și o zonă dedicată artiștilor locali unde vor fi prezenți: Digital Love, Blanilla, ZO, Le minion, Gopo și mulți alții.

Program muzical / detalii în FB event.

???

?ℝ?? ????
16:00 Puiu&Bully

?????? ????
16:00 | 18:00 | 20:00 Canarro

????? ℍ????? ?? ????
14:00 Blannila
18:00 Gopo

??????

?????? ???? ?????
19:30 Moon Museum
21:00 Byron

?ℝ?? ????
16:00 Soulheads

?????? ????
16:00 | 18:00 | 20:00 Cannaro
14:00 | 17:00 | 19:00 | 21:00 One Man’s Band

????? ℍ????? ?? ????
12:00 Beatjunkz
15:00 Le Minion

???????

?????? ???? ?????
18:00 Lucia+Muse Quartet
19:30 The Mono Jacks
21:00 RATB

?ℝ?? ????
16:00 Nipple’s Delight

?????? ????
18:30 Dan Byron Acoustic
13:00 | 15:00 | 17:00 | 20:00 One Man’s Band
16:00 | 18:00 Magic Puppet????? ℍ????? ?? ????
10:00 ZO
13:00 Digital Love

????????

?????? ???? ?????
17:00 Soul Serenade
18:00 Taraf de Caliu
19:30 Moonlight Breakfast

?ℝ?? ????
16:00 Puiu&Bully

?????? ????
13:00 | 14:30 | 16:00 | 18:00 One Man’s Band
16:00 | 18:00 Magic Puppet
19:00 Koszika & The HotShots

????? ℍ????? ?? ????
10:00 DEX
13:00 VasiuTe așteptă o ediție plină de viață, culoare, muzică și momente pe care să le ții minte. Dă-le un invite prietenilor și veniți împreună pe Aleea Stadionului între 9-12 mai. Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă și te asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos sau să se bucure de una din activitățile din festival. Avem de toate, de la cinema zone până la o zonă dedicată animalelor de companie.

Chef Foa va fi cel care ne va intriga și anul acesta papilele gustative cu preparate care nu pot fi refuzate. De altfel, pasionații de gătit, dar și pofticioșii vor putea lua parte la diferite demonstrații și activități alături de cunoscutul chef.

Chef Foa te invită la Street FOOD Festival Cluj Napoca

Am dat drumul nebuniei culinare pe Aleea Stadionului!Chef Foa e aici, soarele e și el prezent, bucătarii sunt în foodtruck-uri și sunt gata să îți pregătească cel mai bun #streetfood. Hai și tu.

Posted by Street Food Festival on Thursday, May 9, 2019

Și anul acesta truck-urile cu bunătățuri vor ajunge în mai toate colțurile tări pentru că vor poposi la: Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova și bineînțeles și Cluj-Napoca.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

street food festival la cluj 2019

Mai multe informații despre evenimente pe:
Site: www.streetfoodfestival.ro
Facebook: facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/
***
Street FOOD Festival este un eveniment realizat de: Agenția Why Not & Flavours
Prezentat de: Kaufland România
O Experiență Staropramen
Susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca