Porții de râs în Mărăști: stand-up comedy la The Cookers Cluj

de | | 3 Minute

Mâncare delicioasă și stand-up comedy la The Cookers

  • Începând din luna februarie, restaurantul clujean The Cookers va găzdui o serie de evenimente speciale, unde zâmbetele intră în meniu automat.
  • Serile de stand-up comedy îi vor aduce la microfon pe cei mai cei: Dan Badea, Cătălin Bordea, Micutzu, Mihai Bobonete și alții. De ce ne-a atras atenția acest lucru, însă? 

Restaurantul The Cookers este unul tânăr pe scena culinară a Clujului, dar s-a făcut remarcat cu ușurință, într-un timp scurt. Deschis în toamna 2018, restaurantul se află într-unul din cele mai emblematice cartiere ale Clujului, mai precis în Mărăști, pe str. Dâmboviței. Exact, nu este în centrul centrului, în buricul târgului. The Cookers are însă o poziție privilegiată: e mai aproape de studenți (căminele studențești sunt practic la câțiva pași), dar și de clujenii gurmanzi din zonă.

Credem că orașul are mare nevoie de restaurante de calitate în cartiere, în sânul comunității, la aceleași standarde – și chiar mai înalte, îndrăznim să zicem, decât cele ale restaurantelor din zona centrală. The Cookers reușește tocmai acest lucru: să ofere mâncare delicioasă, produse și servicii de calitate, într-o atmosferă prietenoasă și elegantă.

the cookers cluj ok

Mâncarea și simțul umorului aduc oamenii împreună

Încet-încet, spectacolele de stand-up comedy prind și ele avânt în dinamica urbană a Clujului. Cu atât mai mult ne încântă prezența lor în sânul comunității, într-un restaurant prietenos. O porție bună de mâncare și o porție bună de râs au darul de-a sparge barierele dintre oameni.

Așa că, da, așteptăm cu nerăbdare primele spectacole de stand-up comedy la The Cookers. Primul anunțat:

Pe lângă serile de stand-up comedy, se mai anunță și degustări de vin, alături de Crush Wine Bar Cluj, precum și alte evenimente speciale tematice. Din meniul de băuturi, remarcăm totodată cu bucurie o blondă, o brună și o nefiltrată, aka berile Indigen, Gorun și Corvus! 

Restaurantul The Cookers ne-a cucerit, așadar, întâi cu mâncare delicioasă, un meniu variat, prețuri reale și decente (despre toate am scris mai în detaliu AICI), apoi cu un Meniu al Zilei sățios și savuros (Luni-Vineri, de la ora 11:00, preț: 15 lei, se poate și delivery), iar de-acum ne așteaptă și la câte o porție bună de râs.

A, și să nu uităm de cheesecake!

Program de funcționare The Cookers:

Luni-Vineri: 09:00 – 22:00
Sâmbătă-Duminică: 12:00 – 22:00
Pentru o mai bună organizare, se recomandă rezervările pe timp de seară sau din weekend.

Date de contact:

Adresa: Str. Dâmboviței, nr. 33A, Cluj-Napoca
Telefon: 0742 669 619
Facebook
Instagram

the cookers cluj ok