Despre Stailer, platforma de rezervări pentru saloane lansată recent la Cluj

de | | 3 Minute

Despre Stailer, platforma de rezervări pentru saloane lansată recent la Cluj

Digitalizarea programărilor la telefon

Chiar și dinainte de pandemie, focusul business-urilor pe zona de online începuse deja să crească și din ce în ce mai mulți începuseră să adopte un trend digital.

Un business în totalitate local, Stailer a luat viață odată cu ideea unor antreprenori stabiliți în Cluj care au identificat lipsa unui agregator online de servicii de înfrumusețare. Astfel că, în doar câteva luni, au construit platforma și aceasta este deja disponibilă pentru saloane și utilizatori.

Anii de business acumulați de fondatori, alături de experiență lor în zona de digital marketing le-au dat toate premisele pentru a oferi această platformă într-o formă completă, dar care se îmbunătățește constant.

stailer

Ce caută utilizatorii la un astfel de marketplace de servicii?

Răspunsul constă în avantajele pe care le-a adus Stailer odată cu apariția să: flexibilitate, servicii variate, rezervări făcute în întregime în online și economisirea timpului petrecut la telefon cu salonul dorit.

Serviciile sunt diverse, de la barbershop la hairstyling pentru bărbați și femei, cosmetică și nu numai. Numărul tipurilor de servicii crește constant, la fel cum se întâmplă cu saloanele și clienții.

Pe lângă digitalizare, cea mai mare provocare pe care o aveam noi, utilizatorii, erau telefoanele nesfârșite prin care încercam să găsim o oră și o dată care să se integreze perfect cu un calendar deja aglomerat.

Odată cu Stailer, accesarea online și timpul de decizie au transformat această experiență într-una plăcuta pentru că vine la pachet cu o multitudine de saloane din care putem alege, precum și varianta în care putem lăsa o recenzie în urma folosirii unui serviciu, respectiv citirea altor astfel de recenzii de la alți utilizatori.

Câțiva pași simpli prin care putem face o programare

Întregul proces se bazează pe introducerea câtorva date relevante: genul de serviciu pe care îl dorim, sexul (masculin/feminin) și data/ora pe care le dorim. Mai departe, platforma Stailer afișează, în funcție de aceste criterii, toate saloanele din care putem selecta. Indiferent că alegem să avem un cont de utilizator sau nu, putem continua cu rezervarea care ne cere un număr de telefon pentru următorul pas și anume, primirea unui SMS. Acest mesaj ne indică toate detaliile adunate în același loc: persoana la care mergem, ora și data, locația salonului, având chiar și varianta de a-l adăuga în calendarul propriu. Chiar și situația în care nu mai putem onora programarea este acoperită în acest SMS, care are un link de anulare, accesibil printr-un simplu click.

stailer

Saloanele și Stailer – focus pe sistemele de rezervare și promovare online

Ceea ce a adus Stailer diferit în saloane a fost să implementeze un sistem de rezervări de care saloanele să se bucure nu doar pentru clienții aduși prin platformă, ci și clienții lor proprii.

Implementarea și alinierea acestui nou sistem a adus cu sine funcționalități noi, printre care și identificarea în calendarul clientului perioada ocupată pentru a nu suprapune o viitoare programare.

Generarea de noi clienti este iarăși unul din punctele forte ale antreprenorilor de la Stailer, aceștia fiind cunoscători ai zonei de digital marketing pe care îl folosesc pentru a targeta un public specific, cu interes în aceste tipuri de servicii, folosindu-se de campanii customizate.

Ce planuri de viitor au romanii de la Stailer?

Pentru că acest serviciu este momentan disponibil doar pentru locuitorii din Cluj, următorul pas este, bineînțeles, extinderea și în alte orașe ale tării. Între timp, creatorii business-ului lucrează la funcționalități noi, printre care identificarea saloanelor în funcție de distanța față de utilizator, respectiv introducerea unui sistem de loialitate care va avea la bază puncte și discount-uri. Mai multe detalii despre experiență de rezervare online prin Stailer este chiar pe site-ul lor, www.stailer.ro