Spectacolul celebrului Cor al Armatei Rosii

de | | 2 Minute

Spectacolul celebrului Cor al Armatei Rosii

In perioada 21 -23 septembrie, publicul din Romania este invitat sa asiste, in premiera, la trei reprezentatii impresionante sustinute de prestigiosul ansamblu RED ARMY CHOIR (Corul Armatei Rosii), condus de Generalul Viktor Eliseev.
Red Army Choir (Corul Armatei Rosii) va cuceri audienta de la Sala Polivalenta Cluj, pe 21 septembrie, iar pe 22 si 23 septembrie celebrul ansamblu va performa la Sala Palatului din Bucuresti. Pe langa dansurile si costumele fascinante, Corul Armatei Rosii va trece prin diverse stiluri muzicale, repertoriul acestuia fiind compus din muzica traditionala rusa, muzica sacra, arii de opera si muzica populara, cum ar fi „Katiusha”, „Kalinka”, „Kernina” sau „Ave Maria”. De asemenea, in repertoriu au inclus cu succes melodii ale momentului, precum „Lucky”(Daft Punk), „Happy” (Pharrell Williams), s.m.a.
Spectacolul Corului Armatei Rosii MVD ce va fi prezentat publicului de la Cluj si Bucuresti, are la activ peste sapte mii de reprezentatii, jucate pe toate continentele, si a fost vizionat de peste 20 de milioane de spectatori din intreaga lume.
Celebra cantareata Celine Dion i-a avut ca oaspeti pe membrii Corul Armatei Rosii in cadrul unui show special, prezentat in urma cu trei ani de un post de televiziune francez, cu ocazia lansarii noului sau material discografic. Alaturi de baritonul Vincent Niclo, Corul Armatei Rosii a interpretat una dintre melodiile de succes ale artistei, „All by Myself” . Prestatia incredibila a artistilor rusi a impresionat-o pe Celine Dion pana la lacrimi, aceasta fiind coplesita de emotii.
Red Army Choir MVD este singurul organism militar care a primit „Steaua de Platina”, pe bulevardul dedicat marilor artisti rusi, iar cincizeci dintre artistii acestui ansamblu au primit titlul suprem de „Artist Emerit al Rusiei”.
Spectacolul Corului Armatei Rosii de la Bucuresti face parte din turneul international ce a debutat cu mare succes in luna mai 2015, pe scenele din Istanbul si Ankara. Cel mai bun spectacol de muzica si dans din lume sustinut de celebrul ansamblu va ajunge pana la finalul acestui an si pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franta, Belgia, Elvetia, Slovacia si Italia.
Spectatorii interesati isi pot procura biletele in continuare prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro , agentia oficiala de ticketing a concertului, la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, de la agentia Teatrului National Cluj, reteaua magazinelor Diverta, precum si online, accesand: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro si www.biletmaster.ro .
Biletele pentru spectacolul Corului Armatei Rosii de la Sala Polivalenta din Cluj –Napoca pot fi achizitionate la urmatoarele preturi: VIP- 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei si cat.V – 45 lei.
Pentru spectacolul de la Sala Palatului Bucuresti, preturile biletelor variaza in functie de categorie, dupa cum urmeaza: VIP – 300 ron, Cat.I – 200 ron, Cat.II – 140 ron, Cat.III – 90 ron, Cat.IV – 65 ron.