Spectacolul ”Cavalleria Rusticana” este înlocuit cu ”My Fair Lady”

de | | 2 Minute

Spectacolul ”Cavalleria Rusticana” este înlocuit cu ”My Fair Lady”

Opera Naţională Română din Cluj-Napoca anunță o modificare în programul zilei de spectacol de vineri, 28 noiembrie, de la ora 18.30: din motive medicale, opera ”Cavalleria Rusticana”, programată inițial, va fi înlocuită de spectacolul ”My Fair Lady”, de Frederick Loewe. Cel mai vesel și iubit dintre musical-uri revine pentru a oferi spectatorilor o plăcută serată lirică în compania invitatului special, Dirijorul Gheorghe Victor Dumănescu.

Considerată a fi ”musical-ul perfect”, creația lui Frederick Loewe a avut un succes fulminant la premiera sa mondială din anul 1956, pe scena celebrului Teatru Broadway. Încântătoarea poveste de dragoste a stângacei florărese Eliza Doolittle şi a ilustrului profesor Higgins, care îşi propune să o transforme într-o veritabilă lady, a captivat generaţii întregi prin umor și şarmul britanic al anilor 1900, fiind readus în fața publicului de nenumărate ori, pe scene din întreaga lume.

Savuroasa comedie muzicală va aduce pe scena Operei clujene o distribuție de top: soprana Iulia Merca în rolul Elizei Doolittle, baritonul Cristian Hodrea ca și Henry Higgins, Simonfi Sandor, basul Petre Burcă, Lucia Bulucz, Sorin Lupu, Elena Potopea, Liliana Neciu, Radu Pintea, Călin Nițulescu, Florin Pop, Nicușor Crăciun, Ramona Bolojan și Anca Aluaș, acompaniați de Corpul de balet și Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, aflată sub bagheta distinsului dirijor invitat, Gheorghe Victor Dumănescu. George Zaharescu semnează regia artistică.

Vă așteptăm alături de noi la un musical care va face deliciul publicului, printre replici hilare, bâlbe și accente amuzante și ironii subtile, într-un clasic umor britanic, fără egal!

Biletele spectacolului sunt puse în continuare în vânzare la Agenţia Teatrală, în reţeaua Eventim (magazinele Orange- inclusiv Orange Shop Dej şi Turda, Germanos, Vodafone, Domo, Librăriile Cărtureşti, Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

Posesorii de bilete pentru spectacolul ”Cavalleria Rusticana” au la îndemână alternativa de a le folosi pentru spectacolul ”My Fair Lady”, sau pot opta pentru restituirea contravalorii biletelor, la Ageţia Teatrală, Piaţa Ştefan cel Mare, nr. 14, de luni până vineri, în intervalul orar 11.00-17.00.