Spectacole de Paște pentru copii | Golden Party

de | | 2 Minute

Spectacole de Paște pentru copii | Golden Party

Spectacole de Paște Golden Party » În așteptarea sărbătorilor de Paște, copiii încep să fie mai activi și dornici de activități care să le dezvolte imaginația. Personajul principal, un iepuraș carismatic  care organizează o vânătoare de ouă de ciocolată a ajuns să fie rapid pe placul tuturor. Pe lângă semnificațiile religioase, Paștele este un prilej bun pentru a ne aduna și celebra înflorirea naturii și a începerii unui nou ciclu de viață – primăvara.

Nevoia de cunoaștere și curiozitatea sunt la cote maxime în perioada copilăriei, astfel cei mici simt nevoia să se integreze în activități care să le dezvolte aceaste nevoi. Ce putem face în contextul actual? Când nu ne mai putem duce cu micuții la teatru, la spectacole, operă, festivaluri sau cursuri? Încercăm să ne bucurăm de natură și să mutăm în online distracția.

Prietenii de la Golden Party, ne propun două spectacole educative, pline de umor și dialoguri copioase. Surpriza Iepurașilor de Paște și Capra cu trei iezi, sunt două producții care se adresează copiilor, dar pot fi vizionate de întreaga familie, abordând teme precum prietenia, empatia și optimismul.

Poveștile care ne-au marcat copilăria merită să fie auzite și de generațiile actuale, iar personajele din ele să rămână figuri din care avem ce învăța. Conturăm viitorul prin toate alegerile noastre, iar modalitățile prin care ne petrecem timpul liber, spun multe despre noi. Alegând să susțineți artiștii locali, le oferiți posibilitatea de a-și continua misiunea, aceea de a educa prin metode informale, precum teatru, animație, dans, scenete și tot ce ține de lumea spectacolelor pentru copii.

spectacole de paște

Intriga poveștilor și construcția personajelor sunt bine țesute, astfel urmăritorii vor dori să rămână până la finalul poveștilor. În Surpriza Iepurașilor de Paște, apare Vrăjitorul Negrilă care fură culorile și le dă iepurașilor sarcina de a salva Paștele. În această provocare însă,  personajele se apropie și mai mult și învață să prețuiască tot ce au.  Și în cunoscuta poveste Capra cu trei iezi, finalul este unul fericit, reuniunea dintre capra și ieduții ei fiind una copleșitoare.

Precum în viață, personajele poveștilor trec prin etape care le maturizează, ajungând să dezvolte personalități frumoase și suflete curate. Copiii vor rămâne din spectacole cu multă energie, bună dispoziție și o doză de optimism de care avem cu toții nevoie. Se cântă, se dansează și se distrează!

Vă invităm așadar să susțineți producțiile locale și bucuria necondiționată. Mai multe detalii despre spectacole și bilete găsiți la următoarele link-uri:

Surpriza Iepurașilor de Paște:

https://eventbook.ro/music/bilete-surpriza-iepurasilor-de-paste-2021

Capra cu trei iezi:

https://streamerse.net/event/capra-cu-trei-iezi