Bucură-te de spectacol la Regionala de Darts 3 Transilvania !

de | | 2 Minute

Bucură-te de spectacol la Regionala de Darts 3 Transilvania !

Vino și bucură-te de spectacol la Regionala 3 Transilvania, etapă a campionatului național de Darts 2016-2017, unde se vor întrece cele mai bune echipe din Transilvania.

Te așteptăm sâmbătă, 14 ianuarie, la Corner Biliard Snooker Darts, strada Iazului, colț cu strada București, nr. 21, etaj 1. Competiția este organizată de Federația Română de Darts, Corner Darts Team în colaborare cu Club Darts Cluj și este deschisă tuturor jucătorilor. În clasament vor fi punctați jucători legitimați la Federația Română de Darts.

Ați ieșit învingători în mai multe întreceri naționale de darts? Nu ezitați să vă înscrieți și în campionatul național de la Cluj-Napoca, Regionala 3 Transilvania! Vă așteaptă premiile și recunoașterea colegilor, dar și a publicului.

darts 3 transilvania corner 22 biliard cluj

Doriți să participați ca și spectatori?

Sâmbătă, 14 ianuarie, Corner Biliard Snooker Darts, din cartierul Mărăști, vă oferă o atmosferă antrenantă, în care puteți să vă susțineți echipa de darts favorită. Mai mult, puteți face cunoștință cu cei mai abili jucători din Transilvania și puteți să urmăriți live partide de darts excelente.

Fiți alături de noi! Trăiți momente de suspans în timpul desfășurării competiției, dar și de fericire alături de jucătorii ce se vor urca pe podium!

CONTACT

Adresa: Str. Iazului, Nr. 21, Etaj 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0753433732
E-mail: [email protected]
Website: www.corner-biliard.ro
Facebook: facebook.com/Corner.Biliard.Snooker

darts 3 transilvania corner biliard cluj