O aluzie pentru clujeni: Muzeul Iluziilor revine în perioada 1-4 august! Știință și distracție pentru toate vârstele

de | | 2 Minute

Activități inedite pentru copii | Ce mai putem face prin Cluj?

La Cluj, în următoarea perioadă se organizează activități inedite pentru copii. V-ați întrebat cum ar fi să putem oferi copiilor experiențe din ce în ce mai atractive printr-o serie de activități interesante și educative? Veți avea aceasta oportunitate în curând la Cluj-Napoca. Muzeul Iluziilor revine în oraș, cu experiențe unice, dedicate celor mici și celor mari.

muzeul iluziilor

O aluzie pentru clujeni: Muzeul Iluziilor revine în perioada 1-4 august! Știință și distracție pentru toate vârstele

Clujul este un oraș magic, cu resurse nebănuite și oferte inedite ce lansează mereu noi provocări atât pentru clujeni cât și pentru vizitatori.
În perioada 1- 4 august surpriza interesantă și incitantă … Muzeul Iluziilor Optice.
O vizită la Muzeul Iluziilor va fi binevenită atât pentru cei care caută o activitate relaxantă cât și pentru cei care caută o alternativă educativă, pentru copii, părinți,tineri și adulți. De ce? Această activitate inedită reprezintă un mod distractiv de a te juca cu știința și de a interacționa cu exponatele, o ocazie prielnică de a înțelege știința din spatele magiei.

planetariu mobil

Vizitatorii vor avea ocazia să înțeleagă, să experimenteze și să dobândească cunoștințe utile, care le pot deschide calea spre pasiuni nebănuite.
Ce oferă o vizită la Muzeul Iluziilor? Un timp de calitate petrecut împreună, o activitate distractivă și interesantă, știință și magie deopotrivă.

Pentru rezervări puteți suna la numărul de telefon 0758.365.699.

  • Când? 1-4 august 2019
  • Unde? Cinema Dacia, strada Bucegi nr. 11, Mănăștur
  • Ora? 10:00 -19:00 (intrarea se face din oră în oră)

Clujenii au sărbătorit 50 de ani de la primul pas pe lună: spectacol interactiv la Planetariu Mobil!

Din ce motiv ai refuza să vezi, măcar o dată în viață, un planetariu mobil? De ce nu ai oferi unui copil oportunitatea unei experiențe interesante, educative și distractive? Și spunem aceasta pentru că, la 50 de ani de când primul om a ajuns pe lună, clujenii au celebrat acest eveniment într-un mod aparte. Planetariu mobil a revenit în Cluj cu o activitate unică prin care cei prezenți au putut trăi emoțiile unui moment special din istoria omenirii.
Părinții și copiii lor au fost invitați să călătorească în spațiul cosmic și să facă un pas pe lună, printr-o experiență interactivă și inedită. Rezervările în „naveta spațială“ s-au făcut telefonic la numărul: 0740.365.699 sau organizatorii și-au așteptat participanții direct la „rampa de lansare“ la cinema Dacia, Mănaștur.

  • Când? 19-21 iulie 2019
  • Unde? Cinema Dacia, strada Bucegi nr. 11, Mănăștur
  • Ora? 9:00 -18:00 (intrarea se face din oră în oră)

planetariu