Specialităţile Spartan pot fi savurate în VIVO! Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Specialităţile Spartan pot fi savurate în VIVO! Cluj-Napoca

Începând de astăzi, 7 noiembrie, clienţii VIVO! Cluj Napoca se vor putea bucura de specialităţile inspirate din bucătăria grecească – lanţul de restaurante Spartan inaugurează o nouă locaţie în zona de food court a centrului comercial. Toţi clienţii care încearcă una dintre specialitățile casei în perioada 7-19 noiembrie şi păstrează bonul fiscal pot câștiga prin tragere la sorţi noul iPhone8.

Specialităţile Spartan pot fi savurate în VIVO! Cluj-Napoca

Restaurant Spartan 

Restaurantul Spartan este locul ideal pentru toţi cei care sunt în căutare de ceva nou dar şi pentru cei ce doresc o notă culinară tradiţională. Specialităţile restaurantului cu servire rapidă, inspirate din bucătăria grecească, sunt preparate după un mod propriu, cu o gamă largă de ingrediente, ce duc la o combinaţie unică de gusturi legendare. Elementele cheie ale specialităţilor Spartan sunt carnea frăgezită în iaurt, înainte de a fi lăsată la baiţ, lipia-pită, turtapită şi cele 5 sosuri celebre, create pentru a satisface gusturile tuturor clienţilor. Mai mult, pentru cei ce sunt la dietă, meniul Spartan include şi salata fresh, cu un conţinut scăzut de calorii, ce poate fi combinată cu sosul „multitudine de legume”, preparat din ingrediente naturale şi ce are 0% grăsimi. Inaugurarea noului restaurant le aduce clienţilor centrului comercial şi un super concurs. În perioada 7-19 noiembrie, toţi cei care încearcă una dintre specialitățile casei, păstrează bonul fiscal pot câștiga prin tragere la sorţi noul iPhone8. Extragerea va avea loc în data de 19 noiembrie, iar câştigătorul va fi afişat pe pagina de facebook Spartan România.

Restaurantul ce va fi deschis începând de astăzi, este situat în zona food court, lângă KFC.

Mai multe detalii se găsesc pe www.vivo-cluj.com.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,1 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.
Biroul