Speakerii de la Transylvania Zen Fest

de | | 2 Minute

Speakerii de la Transylvania Zen Fest

Cu mare bucurie mare, anuntam toti speakerii ZEN care au confirmat prezenta la Zen Fest 3.0! Sunt oameni frumosi, oameni echilibrati, oameni cu expertiza in domeniile lor de activitate, oameni care abia asteapta sa iti impartaseasca din cele invatate si experimentate de ei. Toate astea, pentru ca tu sa te apropii si mai mult de fiinta ta si sa ajungi mai repede la starea de echilibru si armonie interioara!

Oreste Teodorescu (jurnalist si persoana publica) si Doru Bem (actor, publicist, sacroterapeut) sunt ultimii speakeri confirmati la Zen Fest 3.0! Membri fondatori ai Centrului de dezvoltare personala ORDO, cei doi vor avea o interventie grandioasa la Zen Fest!

Pe Zoltan Veres il stii deja, e prieten vechi al Zen Fest :). La aceasta editie, tehnicile de eliberare emotionala (EFT) se vor axa pe energia banilor si te vor ajuta sa intelegi mai bine dedesubturile relatiei de cuplu.

Delia Muresan sau intalnirea cu ingerii: Delia iti va explica simplu cum sa reiei legatura cu ingerii si sa ii tii mereu aproape. Energia îngerilor este subtilă, necesită prezență, credință și conectare. Însă o dată ce îi lași să facă parte din viața ta totul se schimbă, apare magia divina: acele “sincronicități”, acele intervenții divine pline de esența și magie.

Iustin Lois sau despre a treia revolutie in medicina: medic specialist radiologie-imagistica medicala, Iustin te va initia in Noua Medicina Germana conform careia toate bolile sunt programe biologice speciale, cu sens, menite sa ne ajute sa supravietuim.

Camelia Bara sau despre feminitate si dans sacru: Crezi ca starea de implinire a unei femei depinde de barbatul de langa ea? Nu, desigur :). Cami ne va explica ca EL poate amplifica si „colora” aceasta implinire, dar pentru aceasta este necesar ca EA sa fie deja implinita prin propria ei putere.

Dana Hadarean: terapeut, Dana pozitioneaza uleiurile esentiale intre terapie, echilibru si sacru.

Relu Pestean: Relu va aduce in discutie echilibrul universal la nivel micro si macro,echilibrul spiritualitate – mental – fizic, cu aplicatii in medicina energetica in special si alternativa in general, acordajul alimentatie – social – spiritualitate in vederea unei stari de sanatate optime si unei vieti prospere.

Daniel Scuturici: fost ghid turistic in Tunisia, Daniel vrea sa vada potentialul maxim din fiecare dintre noi. Punctul de ansamblare, a doua atenţie, recapitularea vieţii, relaţionarea cu noi înşine şi cu ceilalţi, postura corpului şi influenţă majoră a acesteia in viata noastra si o sesiune de meditatie – iata propunerea lui Daniel pentru Zen Fest 3.0!

Emilia Luca: inginer si scriitor, Emilia e terapeut specializat in medicina energetica, psihoenergetica, armonizare holistica, meditatii / calatorii ghidate. Decizia corecta, cea care-ti face sufletul sa vibreze, este cea care iti da starea de pace launtrica, pe moment, chiar daca ulterior te pot invada fricile. Ea urmeaza calea sufletului tau. 

Turos Elemer sau despre sunetele sacre: Elemer ne va (in)canta fiinta cu minunata muzica sacra a gongului si bolurilor tibetane. Un veritabil concert meditativ!

Darius Moldovan: yoga teacher, Darius este si maseur cu inclinatii spre shiatsu si reflexoterapie. A doua zi de Zen Fest o incepem in forta si echilibru printr-o sesiune de yoga cu Darius!

Si bineinteles, nu putem sa nu-i anuntam si pe minunatii nostri moderatori Andreea Stor si Ovidiu Oltean, care vor umple sala cu povestile lor.

Gasesti detalii despre toti speakerii Zen Fest 3.0 aici!

Te invitam asadar sa ii cunoastem pe acesti oameni minunati, sa ne lasam inspirati si sa fim cu totii… zen!