Soluția Optimall SMIS pentru inventar și managementul patrimoniului în instituțiile publice

de | | 2 Minute

Soluția Optimall SMIS pentru inventar și managementul patrimoniului în instituțiile publice

În ziua de astăzi, instituțiile publice sunt cele care se confruntă cu o mulțime de probleme sau provocări când au de-a face cu inventarierea patrimoniului, precum și cu managementul său în cadrul instituției publice. Soluția Optimall SMIS poate aduce un plus pentru o gestionare cât mai eficientă a acestei activități pentru a reuși să reducă numărul unor greșeli costisitoare printr-o stare bună de funcționare a sistemului SMIS.

Soluția este una care poate fi adaptabilă și ușor de folosit de către orice tip de organizații. Referitor la instituțiile publice, cu ajutorul acestui instrument, instituțiile își pot desfășura activitatea extrem de util prin accesul de date necesare pentru inventarierea patrimoniului.

Digitalizarea unei afaceri în ziua de azi nu mai este o opțiune, ci a devenit chiar o necesitate. Un alt instrument eficient prin care procesele din organizații pot fi eficientizate este aplicația Optimall SFA by AROBS, dar și multe alte soluții utile pentru diverse organizații.

Ce reprezintă Optimall SMIS?

Optimall SMIS reprezintă o aplicație care presupune gestionarea mulțimilor de active din cadrul unei companii și instituții cu ajutorul digitalizării întregului acest proces. Denumirea de SMIS vine de la cuvintele din limba engleză Smart Mobile Inventory System, acesta constituind un sistem de inventariere care are rolul a îmbunătăți calitatea activelor cu ajutorul codurilor de bare. Mai mult, prin această soluție, operațiunile de intrare și ieșire a activelor sunt automatizate.

Față de toate aceste activități care sunt mult mai accesibile cu ajutorul soluției Optimall SMIS cuprinzând instituții ca: primăriile, prefecturile, consiliile județene, instituțiile de sănătate, direcțiile deconcentrate, misiunile naționale și internaționale, unitățile de învățământ, precum și ONG-urile, aplicația oferă oportunitatea de a îndeplini și mai multe funcții cum ar fi inventarierea stocurilor, crearea și alocarea unor liste de inventar pentru ca utilizatorii acestui software să aibă posibilitatea de a genera, valida, exporta și lista mulțimea rapoartelor de inventare, setarea drepturilor și restricțiilor față de unii utilizatori.

Cum poate fi această soluție una ideală?

Dacă o instituție sau o companie se află în căutarea unei modalități care să fie cât mai eficientă privind inventarul și managementul patrimoniului, Optimall SMIS constituie răspunsul tuturor acestor nevoi care pot fi îndeplinite cu ușurință de către această aplicație. Pe de altă parte, tot prin utilizarea Optimall SMIS, prin utilizarea acestor modalități se poate menține în același timp buna funcționare a instituției publice în cele mai normale condiții. Instituțiile publice au șansa de a automatiza întregul proces de inventariere cu o diminuare cât mai mare a erorilor de natură umană cu ajutorul acestui software, având totodată posibilitatea de a avea o evidență eficientă a mijloacelor de inventar, precum și a mijloacelor fixe.

Optimall SMIS constituie o soluție cât mai eficientă și ideală privind activitățile de inventariere și management a patrimoniului instituțiilor publice.