SoftManager CRM+ soluția perfectă pentru business-ul tău

de | | 2 Minute

SoftManager CRM+

CRM (Customer Relationship Management) reprezintă o aplicație software de gestionare a relației cu clienții actuali sau cu potențialii clienți. SoftManager CRM+ by AROBS ajută business-urile să aibă o evidență clară asupra întreg procesului de vânzare.

Beneficii ale soluției CRM:

  1. Știi în orice moment în ce stadiu se află lead-urile companiei și cum abordează agenții de vânzări posibilii clienți;
  2. Ai posibilitatea de a trimite oferte și facturi personalizate, să verifici produsele disponibile în stoc și să gestionezi eficient campaniile de marketing;
  3. Urmărești etapele proiectelor care se află în curs de derulare și poți aloca sarcini angajaților;
  4. Îmbunătățești procesul de vânzare considerabil cu ajutorul următoarelor funcționalități: managementul oportunităților, managementul clienților, furnizorilor, partenerilor și concurenților, generarea ofertelor și evidența contractelor;
  5. Tichetele clienților, managementul flotei, service și reparații toate acestea vor fi gestionate cu ajutorul soluției SoftManager CRM+;
  6. SoftManager CRM+ se poate integra la nevoie, dar nu este obligatoriu, cu sistemul de gestiune/ERP al companiei tale, website-ul companiei și/sau serviciile de curierat.

Soluția CRM poate fi personalizată în funcție de nevoile și dorințele business-ului tău. Alege soluția SoftManager CRM+ și automatizează procesele ce țin de vânzări, marketing, suport și service.

Dacă compania ta realizează vânzări cu ajutorul agenților de vânzări, îți recomandăm să folosești o soluție de tip SFA (Sales Force Automation) care să îi ajute pe agenții tăi să preia comenzile de la clienți într-un mod automatizat și eficient.

Această soluție este compusă din 3 elemente interconectate între ele: aplicația BackOffice care va fi instalată pe serverul companiei, aplicația mobilă folosită de către agenții de vânzări și interfața cu sistemul de gestiune (ERP).

Pentru o ofertă personalizată de preț și informații suplimentare, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Automatizează procesele din compania ta folosind sistemul SoftManager CRM+!


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.