Simplifică procedurile de HR cu un soft resurse umane

de | | 3 Minute

Soft resurse umane

Rapiditatea operațiunilor administrative este o necesitate în mediul de afaceri. Aici intervine un soft resurse umane sau un soft pontaj, care eficientizează într-o mare măsură sarcinile specialiștilor HR. Cu ajutorul lor, durata procedurilor se reduce semnificativ, deoarece digitalizarea înlocuiește operațiunile manuale consumatoare de timp. Informațiile importante despre angajați se centralizează într-un singur loc, de unde pot fi gestionate cu ușurință.

Cu un soft resurse umane crești productivitatea din companie, iar comunicarea dintre departamente este simplificată. Printr-un soft pontaj aduni datele de prezență ale angajaților într-un singur loc, indiferent dacă aceștia lucrează de la sediul companiei sau de acasă. De asemenea, ai posibilitatea să vizualizezi câți oameni își doresc să lucreze de la birou, pentru a putea gestiona spațiul disponibil. Această opțiune este foarte utilă în contextul pandemic actual, pentru a contribui la siguranța personalului tău.

Soft resurse umane – soluția performantă pentru administrarea activității interne

Provocările aduse de limitarea interacțiunilor fizice dintr-o companie a dus la necesitatea tehnologizării tot mai multor proceduri administrative. De aceea, utilitatea unui soft resurse umane este crescută mai ales în această perioadă. De exemplu, cererile angajaților pot fi soluționate digital, iar semnarea documentelor devine mult mai ușoară cu ajutorul semnăturii electronice disponibile în sistem. Totodată, un soft pontaj îți permite să ai o evidență clară asupra orelor lucrate de către salariați indiferent de modul în care aceștia se pontează. Poate fi vorba de un sistem punch in și punch out sau de o precompletare a datelor cu numărul de ore stabilit inițial. Ulterior, se intervine în situațiile în care un angajat a beneficiat de concediu de odihnă, concediu medical sau a lipsit din alte motive.

Folosirea în cadrul companiei tale a unui soft pontaj integrat într-un soft payroll te poate ajuta și în privința operațiunilor lunare legate de salarii. Datele înregistrate în program sunt preluate automat pentru a fi trimise către soluția de payroll, unde se efectuează calculele necesare. De asemenea, oferi transparență angajaților din compania ta prin faptul că au acces la diferite informații de interes, precum orele suplimentare efectuate, zilele de concediu disponibile și altele.

Utilizează un soft pontaj pentru un flux rapid al operațiunilor din companie

Datele disponibile despre zilele și orele lucrate lunar de către fiecare angajat în parte, simplifică munca mai multor departamente din organizație. Spre exemplu, se pot organiza ședințe în format fizic cu mai mulți participanți în funcție de zilele în care aleg să muncească de la birou. Aceste informații se pot vizualiza într-un soft resurse umane complex, ce are în componență un soft pontaj sau un modul de Work from Home/Office. În locul unor operațiuni manuale ce necesită mult timp, te folosești de tehnologie pentru îndeplinirea sarcinilor zilnice.

Dacă îți dorești ca o solicitare destinată departamentului HR să fie rezolvată cu rapiditate, în sprijinul tău poate veni un program de încredere. Implementează în compania ta un soft resurse umane cu o interfață intuitivă, împreună cu un soft pontaj, iar munca specialiștilor tăi va deveni mai ușoară. Astfel, ei vor putea contribui pe mai multe planuri în compania ta, datorită timpului și a energiei câștigate odată cu utilizarea unor soluții digitale.

Dacă ai nevoie de sisteme performante pentru procedurile specifice de resurse umane din compania ta, apelează la specialiștii de la UCMS by AROBS. Sistemul True HR, cu renume pe piața de software din România, te ajută să îți eficientizezi administrarea de personal, să economisești resurse materiale și umane și să reduci birocrația.

Vrei să afli mai multe detalii despre serviciile oferite de UCMS by AROBS? Ia legătura cu specialiștii companiei printr-un email la [email protected] sau la numărul de telefon 0720 534 424. Ei te vor îndruma spre cele mai bune soluții digitale care să sprijine activitatea companiei tale.


Articol publicitar
Noutăți UCMS by AROBS: AICI.
Sursă foto: Freepik.