Într-o lume tot mai digitalizată, un soft de resurse umane este cheia spre eficientizare a pontajului

de | | 2 Minute

Într-o lume tot mai digitalizată, un soft de resurse umane este cheia spre eficientizare a pontajului

Este adevărat că termenul de „digitalizare” este pe buzele tuturor și se aplică în orice domeniu de activitate, fiind o industrie care prinde tot mai mult teren. În domeniul HR digitalizarea este o realitate destul de prezentă cu mult înainte de pandemia de COVID-19, soluțiile de soft resurse umane sau soft pontaj sau chiar softurile payroll fiind construite cu mult timp în urmă și utilizate deja la scară largă de multe companii mari care au un număr mare de angajați, acesta fiind și motivul pentru care ele au fost construite.

Soft resurse umane pentru soluționarea digitală a unor nevoi multiple

Cu certitudine că tehnologia a evoluat și în cazul softurilor de resurse umane și pontaj, chiar dacă istoricul lor începe în a doua jumătate a secolului XX, în prezent softurile de resurse umane au evoluat odată cu avansul tehnologic. Este adevărat că s-a pornit de la simpla nevoie de păstrare a datelor angajaților într-un singur loc, precum și a modificărilor care se înregistrează pe parcursul desfășurării unui contract de muncă, însă soluțiile software pentru resurse umane în prezent dețin o gamă variată de funcționalități care s-au dezvoltat constant pe măsură ce companiile au evoluat și au apărut noi necesități.

Prin urmare administrarea personalului cu ajutorul unui soft de resurse umane în prezent rezolvă pas cu pas fiecare sarcină ce trebuie respectată pentru a gestiona documentele cât mai eficient. Și nu doar atât. Aplicațiile permit generarea de documente: contracte, adeverințe și chiar rapoarte.

Soft pontaj: scapă de introducerea manuală a datelor de prezență ale angajaților

Odată cu noul context multe companii și-au mutat activitatea în regim de telemuncă. Desigur că acest fapt a fost posibil datorită tehnologiei și a softurilor care permite munca la distanță. În acest context, un soft pontaj este un ajutor atât pentru specialiștii în resurse umane, cât și pentru angajați. Aceștia pot solicita cererile de telemuncă și concedii în format digital, iar informațiile se salvează automat în pontaj. Astfel specialiștii HR vor putea gestiona mai ușor programele de lucru.

True HR este un soft de resurse umane și pontaj produs de UCMS by AROBS performant care se configurează pe nevoile fiecărei companiei, indiferent de industria în care activează. Află mai multe despre acest soft pontaj la [email protected] sau la telefon 0720 534 424.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.