Soft administrare personal – instrumentul de bază pentru transformarea digitală

de | | 2 Minute

Soft administrare personal, un instrument digital complex, care te ajută în gestionarea operativă a departamentului de HR. Împreună cu un software pontaj, cele două soluții digitale eficientizează două dintre activitățile de bază ale unui departament de resurse umane din cadrul companiei.

În cele ce urmează, vom evidenția ce este, ce activități optimizează și cum te ajută un soft administrare personal și un software pontaj în transformarea digitală a companiei tale.

Soft administrare personal – agenda internă a departamentului HR

Într-o lume în care totul se schimbă constant, iar deadline-urile bat mereu la ușă, este dificil să gestionezi manual toate documentele și informațiile personalului tău. Mai mult, calculul salarial și procesul de pontaj au devenit și ele procese greoaie și predispuse multor erori. În acest caz, un soft administrare personal, împreună cu un software pontaj integrat reprezintă funcționalitățile de care ai nevoie.

Să începem cu o explicație a ce înseamnă de fapt un soft administrare personal. Gândește-te la el ca la o agendă internă a companiei tale, în care stochezi toate datele importante pentru activitățile HR și pe care le poți vizualiza oricând și de oriunde.

Mai exact, prin intermediul unei astfel de soluții, poți stoca mai multe tipuri de date. Spre exemplu: date generale (în această categorie intră datele de identitate ale unui angajat, date de contact, datele bancare și așa mai departe), datele contractuale (salariu de bază, funcția, fracțiunea, departamentul, superiorul), date medicale, date referitoare la evaluarea personalului, managementul de carieră și rapoarte.

Pe de cealaltă parte, un software pontaj este soluția care centralizează toate informațiile despre cât au lucrat angajații într-o lună. Astfel, folosite concomitent, pot eficientiza două dintre cele mai birocratice proceduri ale activității departamentului HR.

Ce activități poți gestiona cu ajutorul unui soft administrare personal și un software pontaj

Dacă ar fi să ne referim la care sunt activitățile pe care un soft administrare personal le eficientizează, am aduce în discuție următoarele:

  • Aplicația permite centralizarea și administrarea datelor angajaților într-un singur lor;

  • Modulul îți oferă posibilitatea de a importa rapid date complexe;

  • Un soft administrare personal te ajută să generezi în mod automat contracte de muncă, acte adiționale, decizii de desfacere a contractului de muncă. În plus, îți poți crea diverse șabloane pe care le poți utiliza ulterior.

  • Poți genera diverse documente importante pentru angajat (ex: fișa postului, adeverințe) mult mai repede și mai ușor.

  • Nu în ultimul rând, ești notificat de fiecare dată când se întâmplă un eveniment important care vizează angajații tăi: expirarea unui contract, nevoia unei re-examinări medicale etc.

În ceea ce privește un software pontaj activitatea lui principală este aceea de a colecta toate datele de prezență dintr-o anumită perioadă. Mai mult, dacă un software pontaj este integrat și cu un program de calcul salarial, toate datele pot fi importate automat. În acest fel, procesul de calcul salarial poate fi și el automatizat.

Alege soluții digitale cu experiență

În momentul de față există numeroase soluții software pe care le poți folosi pentru transformarea digitală a companiilor. Astfel, este important să te îndrepți către soluții ușor configurabile și cu experiență pe piața din România. Dacă ești interesat de o soluție completă pentru departamentul de resurse umane, te invităm să iei legătura cu specialiștii UCMS by AROBS. Aceștia au o experiență de 25 de ani pe piața românească, iar soluțiile lor sunt folosite de companii din diverse industrii. Cere o ofertă personalizată prin e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0720 534 424.

Sursă foto: Freepik.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.