Snowballs la Cluj

de | | < 1 Minute

Dacă ați trecut zilele acestea prin centrul municipiului Cluj-Napoca, nu aveați cum să nu fiți atrași de globurile care luminează Piața Mihai Viteazul. Pentru prima dată în orașul nostru, dar și în țară, o piață publică este decorată de Crăciun în urma unui concurs public de idei.

Cu mic, cu mare, clujenii se plimbă prin acest loc, lăsat până nu demult în umbră. Design-ul simplu și îndrăzneț a prins foarte bine în rândul celor care au ieșit la o plimbare. Unii își fac poze în diverse ipostaze, alții admiră efectiv bulinele atrăgătoare împrăștiate în noul spațiu-bijuterie al Clujului.

Proiectul „Snowballs” a fost implementat de Neon Lightning Cluj, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, dar și cu ajutorul primarului Emil Boc. Ovidiu Cîmpian a contribuit și el la inaugurarea proiectului, Diana Siminic și Barbu George Precup se numără și ei printre cei care au ales să se implice. Au fost multe persoane care au depus eforturi pentru ca acest proiect să devină realitate; concurenți, jurați și alte persoane care au apreciat inițiativa ca de exemplu, Răzvan Luca și Dan Clinci. De asemenea, cei de la ZAIN – Design Expressions au luat parte la buna desfasurare a initiativei.

Ceea ce vedem în Piața Mihai Viteazul este probabil experiența pe care sperăm să o retrăim cu toții în fiecare an de acum încolo.

Proiectul ”Snowballs” este o marcă a Daisler Print House.

snowballs la cluj