La Snooker Club Cluj înveți snooker de la campioni legendari

de | | 3 Minute

La Snooker Club Cluj înveți snooker de la campioni legendari

Cel mai popular joc din Marea Britanie, snooker-ul, este promovat cu pasiune, perseverență și la Cluj de către Snooker Club Cluj.

Snooker Club Cluj a atras respectul publicului clujean amator de snooker, a celor mai buni jucători de snooker din țară, dar și ai unor recunoscuți campioni ai acestui sport devenit din ce în ce mai îndrăgit și la noi.

Snooker Club Cluj aniversează un an de la marele eveniment de snooker organizat la Cluj-Napoca, un spectacol de gală, un meci demonstrativ care a avut loc anul trecut între legendarii campioni John Higgins şi Ken Doherty.

La Snooker Club Cluj înveți snooker de la campioni legendari (7) (Large)

Scoțianul John Higgins este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de snooker din lume, aflându-se pe locul secund în clasamentul celor mai prolifici câştigători de turnee pe puncte, cu 28 de succese, la egalitate cu legendarul Steve Davis. Primul titlu mondial l-a câștigat în 1998, când „s-a duelat” cu Ken Doherty.

Englezul Ken Doherty a fost primul jucător din istorie care a reuşit să câștige titlul mondial la snooker atât la amatori (1989), cât și la profesioniști (1997), performanță atinsă doar de campionul mondial en-titre, Stuart Bingham. Ken Doherty este singurul jucător care a câștigat Campionatul Mondial la toate cele trei categorii: Under 21, Amatori și Profesioniști.

La Snooker Club Cluj înveți snooker de la campioni legendari (12) (Large)

Astfel, peste 2.000 de împătimiți ai snooker-ului s-au bucurat anul trecut, de un spectacol sportiv unic pe care cei doi titani l-au creat la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. La rândul lor, celebrii jucători s-au arătat încântați de primirea călduroasă a clujenilor care s-au dovedit buni cunoscători ai snooker-ului.

Snooker Club Cluj i-a adus alături de campionii mondiali de snooker pe doi tineri și talentați jucători români. Lorin Druţă şi Claudiu Ilea, finaliști ai turneului de la Snooker Club Cluj, și-au câștigat dreptul de a juca câte un frame împotriva campionilor britanici. Ambele frame-uri s-au dovedit adevărate lecții sportive, iar publicul a știut să aprecieze atât experiența campionilor, cât și dorința tinerilor jucători români de a învăța de la cei mai buni.

La Snooker Club Cluj înveți snooker de la campioni legendari (9) (Large)

Snooker Club Cluj este localul în care se simt bine și campioni de talia lui Higgins sau Doherty, dar și oameni de rând pe care-i leagă aceeași pasiune frumoasă, snooker-ul. Dotările sunt dintre cele mai moderne, localul deținând trei mese profesioniste. Barul poate satisface gusturi dintre cele mai diverse, iar în lounge se pot urmări meciuri la televizor.

Bucură-te de o atmosferă antrenantă la Snooker Club Cluj!

La Snooker Club Cluj înveți snooker de la campioni legendari (9) (Large)