Smida Jazz Festival anunță lineup-ul complet pentru ediția din 2023

de | | 2 Minute

Smida Jazz Festival anunță lineup-ul complet pentru ediția din 2023

Smida Jazz Festival lansează lineup-ul complet al ediției 2023, ce se va desfășura, între 18-20 august, în satul Smida, jud. Cluj, în Parcul Natural Apuseni. Festival de nișă, Smida Jazz este singurul ce promovează jazzul contemporan, gen dedicat experimentelor, colaborărilor neașteptate și inovației în muzică.

  • 18 nume – muzicieni, instrumentiști și DJ-ei din Europa și America Latină constituie lineup-ul Smida Jazz 2023, pentru un public cu gusturi muzicale emancipate.
  • Două scene în Munții Apuseni, una pentru concertele live și a doua pentru DJs sets și party și zeci de activități de zi.
  • Campingul de festival, cu toate utilitățile, situat la cea mai înaltă altitudine.
  • Singurul festival pet friendly.

smida jazz festival 2023 lineup

Iubitorii Smida Jazz îi vor vedea în concerte live de neuitat pe Oceanvs Orientalis & Ilhan Ersahin, francezii de la Guillaume Perret – Simplify, talentatul saxofonist norvegian Håkon Kornstad, multi-disciplinara Lara Jones din Marea Britanie, danezii Girls in Airports, Norzeatic & Qinta Spartă și multi alții – detalii pe site-ul festivalului.

Un lineup care aduce împreună sensibilități europene, din Orient și America Latină, talente muzicale curajoase, care explorează texturi sonore departe de noise-ul mainstream.

Muzica bună se îmbină cu natura incredibilă de la Smida, oferind participanților trei zile de sublim, calm, relaxare. De la Smida te întorci încărcat de energie, aer curat, inspirație și descoperiri muzicale.

Abonamentele de festival și suplimentele de camping se pot cumpăra pe site-ul Iabilet.

Smida Jazz pregătește pentru ediția din acest an și un lineup de speakeri pentru zona Grow – în care vor fi abordate teme și subiecte de actualitate precum și activități menite să inspire.

Copiii de până în 14 ani pot participa gratuit la festival, însoțiți de un adult.

Smida Jazz Festival este un proiect co-finanțat AFCN și sprijinit de: Birra Moretti, UniCredit Bank, MedLife, Wine Point, Match Point, Oscartielle Est Europa, Tatra Tea și Dorna.

Urmărește canalele de social media Smida Jazz Festival ca să afli noutăți legate de desfășurarea acestei ediții!


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.