Singurul pub care serveşte bere artizanală la draught în Cluj

de | | 2 Minute

Singurul pub care serveşte bere artizanală la draught în Cluj, Old Friends Pub se mândrește cu băuturile și preparatele creative pe care le oferă clienților săi.

,,Suntem un gastro pub autentic unde vă puteți înfrupta din măncăruri delicioase și savura băuturi reci dintre cele mai originale din Cluj.”

Lângă costițele suculente, burgerul plin de savoare cu bacon crocant sau o pizza proaspăt scoasă din cuptor merge de minune o bere rece. Iar când treceți pe la Old Friends Pub aveți ocazia să vă bucurați de toate acestea.

bere artizanala la draught in Cluj old friends pub 4

Datorită experților în ale băuturilor, puteți să gustați beri speciale și artizanale, cocktailuri originale, cafele, toate făcute și oferite cu multă pasiune și dăruire.

Ceea ce diferențiază Old Friends Pub de alte gastropub-uri din oraș este faptul că, pe lângă etichetele obișnuite, aici găsiți o gamă variată de beri speciale și artizanale, cum ar fi mai multe tipuri de Zăganu, Primator, Terapia și Weihenstephaner. Mai mult, din luna decembrie a anului trecut, Old Friends Pub a devenit singurul local care servește bere artizanală la draught în Cluj, fiind vorba de Ground Zero.

bere artizanala la draught in Cluj old friends pub 3

Așadar, dacă vă place berea, licoarea „blondă” sau „brunetă” vă așteaptă să o descoperiți în Old Friends Pub.

Dacă însă nu sunteți amatori de bere și preferați drinkuri mixate, Old Friends Pub vă dă șansa să testați din cocktail-urile fabuloase și shot-urile incitante preparate în casă. Cu siguranță că sunt shootere, ori house spritzes, cocktailuri, radler-uri sau mixuri de bere, băuturile mixate ca la carte de experții gastropub-ului vă vor aduce bună-dispoziție în cercul de prieteni.

bere artizanala la draught in Cluj old friends pub 2

Unul dintre experţii Old Friends Pub a ocupat locul 5 la Campionatul Naţional de Barista din 2015, lucru care demonstrează pregătirea celor care vă servesc.

Pe lângă mâncarea absolut delicioasă, berea bună şi cafeaua preparată de oameni care ştiu ce fac, Old Friends Pub te ademeneşte cu deserturile îmbietoare, cu apetisanţii papanaşi şi irezistibilul tiramisu.

Contact:
Strada Păstorului, nr. 1/A
Telefon:+40 264 439 322
Facebook: www.facebook.com/TheOldFriendsPub/

bere artizanala la draught in Cluj old friends pub