Shopping de poveste la VIVO! Cluj-Napoca

de | | 2 Minute
Shopping de poveste la VIVO! Cluj-Napoca

Începând cu luna mai, clienţii centrului comercial din inima Transilvaniei au parte de shopping de poveste. În perioada 1 mai – 30 iunie, cumpărăturile din orice magazin din incinta VIVO! Cluj-Napoca le pot aduce o excursie la Disneyland Paris.

În perioada 1 mai – 30 iunie, la VIVO! Cluj-Napoca, cumpărăturile din orice magazin din incinta centrului comercial se pot transforma într-o excursie de poveste la Disneyland Paris pentru întreaga familie. Toţi cei care cumpără de minim 100 de lei, se prezintă cu bonul de cumpărături la Biroul de Informaţii, se pot înscrie în loteria publicitară prin intermediul unor ecrane interactive.

Mai mult, participanţii pot câştiga şi unul din sutele de premii instant oferite de partenerii noştri: Arome, Benvenuti, Bugatti, C&A, Charm, Flormar, Gatta, Happy Park, Humanic sau Wasabi Sushi.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea fericitului câştigător va avea loc la Biroul de Informaţii, în data de 1 iulie 2017, la ora 14.00.

Mai multe detalii şi regulamentul loteriei publicitare se găsesc pe www.vivo-cluj.com
Despre IMMOFINANZ IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 350 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro