Shopping cu rasfat

de | | < 1 Minute

Shopping cu rasfat la Polus Center

Centrul comercial din inima Transilvaniei invită doamnele și domnișoarele la shopping cu răsfăț. Începând din acest weeekend cumpărăturile din Polus Center le aduc acestora cadouri din partea centrului comercial.

Luna martie este luna femeilor, iar doamnele și domnișoarele care vin la shopping în Polus Center vor fi răsfățate de centrul comercial. Începând din acest weekend, chiar de ziua lor, din 8 martie 2014 și până pe 15 martie 2014, cumpărăturile din centrul comercial din inima Transilvaniei le aduc cadou produse cosmetice. Pentru a putea profita de shoppingul cu răsfăț, reprezentantele sexului frumos nu trebuie decât să facă cumpărături, în perioada 8 martie 2014, ora 08:00 AM – 15 martie 2014, ora 10:00 PM, în valoare cumulată de minim 100 lei, din cel puţin două magazine din incinta centrului comercial, să se prezinte cu bonurile de cumpărături la Biroul de Informații și vor fi premiate automat cu produse cosmetice de la Sephora și Douglas.

Promoția este valabilă în limita a 100 de premii zilnice.

Regulamentul campaniei promoționale poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.