Shopping cu răsfăț la Polus

de | | < 1 Minute

Shopping cu răsfăț la Polus

Centrul comercial din inima Transilvaniei îi provoacă pe clujeni la competiţia răsfăţului. La începutul lunii martie, timp de 8 zile, primii 100 de clienţi care fac cumpărături în valoare cumulată de minim 100 de lei, vor fi premiaţi cu produse cosmetice.

La începutul acestei primăveri, clienţii Polus Center au parte de o nouă provocare. În perioada 1 martie 2016, ora 08:00 AM – 8 martie 2016, ora 10:00 PM, primii 100 de clienţi care fac cumpărături din Polus, vor primi automat cadouri din partea noastră. Pentru a putea profita de shopping-ul cu răsfăț, clienţii centrului comercial nu trebuie decât să cumpere în valoare cumulată de minim 100 lei, din cel puţin două magazine din incinta centrului comercial, să se prezinte cu bonurile de cumpărături la Biroul de Informații și vor fi premiaţi pe loc cu produse cosmetice oferite de dm, Douglas, Quantic, Sephora, Top Line şi Yves Rocher.

Promoția este valabilă în limita a 100 de premii zilnice.
Regulamentul campaniei promoționale poate fi consultat pe site-ul Polus Center.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea IMMOFINANZ Center Management România SRL.