Shopping cu destinația Finlanda la Polus Center

de | | 2 Minute

Shopping cu destinația Finlanda la Polus Center

Clientii centrului comercial mai au la dispozitie doar cateva zile pentru a intra in cursa pentru o excursie in „tara celor 1000 de lacuri” si a multor alte premii fabuloase.

Doar pana pe 14 iunie 2014, ora 10:00 PM, cumparaturile de minim 100 de lei din orice magazin din centrul comerical din inima Transilvaniei le aduc sansa clinetilor de a castiga o excursie pentru doua persoane la Finland Rally, unul din cele trei locuri la shakedown-ul din cadrul Transilvania Rally sau unul din cele 60 de cursuri defensive driving alaturi de pilotii Napoca Rally Academy.

In plus, sectiunea razuibila a taloanelor de participare le aduc sansa de a castiga pe loc unul din sutele de premii instant acordate de catre partenerii loteriei publicitare: Stone Creek, Profihairshop, New Look, Brand Gsm, Home Sweet Home, Povesti cu condimente, L’Occitane, Bigotti, Otter,  Sunkiss, Pandora, Optiplaza, Inspiratia Moldovei, Savannah Drinks, Sony Center, Home and Style, Pietra, Gatta, IQ, Wasabi Sushi, GameWorld, Sofiaman, Escudo, Top Line, Sephora, Douglas.

De asemenea, premierea fericitilor castigatori ai marilor premii, reprezentand o excursie pentru doua persoane la Finland Rally si trei locuri la shakedown in cadrul Transilvania Rally va avea loc in data de 15.06.2014, ora 19:00 in cadrul festivitatii de premiere a Transilvania Rally 2014 ce se va desfasura in 21.06.2014 in parcarea centrului comercial.

Pentru cele 60 de cursuri defensive driving au avut loc extrageri saptamanale in zilele de 17 mai, 24 mai, 31 mai si 7 iunie 2014, unde au fost desemnati cate 12 castigatori. Ultima extragere va avea loc in ziua de 15 iunie 2014 la ora 19:00.

Regulamentul loteriei publicitare poate fi consultat accesand website-ul centrului comercial: www.poluscentercluj.ro.

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din Romania si cel mai mare complex multifunctional din Transilvania. Cu o suprafata inchiriabila de 60.000 mp, Polus Center Cluj inglobeaza peste 186 magazine, dintre care un multiplex cu 8 sali de cinema si un hipermarket Carrefour si pune la dsipozitia clientilor sai 2.500 locuri de parcare. Polus Center Cluj este detinut de catre grupul austriac Immofinanz si se afla in administrarea EHL Real Estate Romania S.R.L