Sezonul rece la Adrenalin Park: experiența noastră și activități provocatoare

de | | 4 Minute

Experiențe unice în sezonul rece la Adrenalin Park | Ce activități am făcut?

Sezonul rece la Adrenalin Park… e mai cald! Chiar dacă, noi, românii, nu avem obișnuința de a ne bucura de toamnă-iarnă în aer liber din cauza reticenței pe care o avem la frig, ei bine, știm un loc în care temperaturile scăzute nu (mai) reprezintă o scuză pentru a renunța la activitățile în aer liber. Nu de alta, însă temperaturile nu sunt atât de scăzute, cel puțin nu încă. Și vă spunem asta din propria experiență.

Libertate în natură, voie bună și adrenalină cât cuprinde

Recent am fost să ne aventurăm pe traseele inedite din parcul de aventură clujean. Am fost întâmpinați cu zâmbetul pe buze și cu multă jovialitate. Deși eram la primele interacțiuni cu echipa de la Adrenalin Park, am simțit că parcă ne cunoșteam cu mult timp înainte. După un schimb de replici amuzante, am fost instruiți în cel mai mic detaliu despre ceea ce înseamnă activitățile lor. Și, cel mai important, am fost echipați cu ham și cască pentru a fi în deplină siguranță pe trasee.

Sezonul rece la Adrenalin Park 2019 (4)
Am îmbrățișat tot ce s-a putut îmbrățișa – copaci, cabluri, amenajări din lemn 🙂

Pentru început, am parcurs un traseu inițiatic. Ni s-au explicat care sunt modalitățile de parcurgere a traseelor, cum ne asigurăm și cum să urmărim tipul de traseu. Toate traseele sunt numerotate de la 1 la 13 și încep de la un prag redus de dificultate, până la unul extrem. Fiind mai aventuroși, am început prin parcurgerea traseului cu numărul 5, un traseu de dificultate medie. Pentru unii dintre noi, nu a fost întocmai o alegere potrivită. Dar am trecut cu brio peste provocări!

Sezonul rece la Adrenalin Park 2019 (3)
Devii atent și prezent în fiecare pas pe care-l faci | #mindfulness

Apoi ne-am făcut de cap pe traseul de tiroliană. Ne-a plăcut să avem acea senzație de libertate și de putere absolută. Fiind mai iubitori de natură, ne-am simțit în largul nostru. Am admirat calmul copacilor, foșnetul frunzelor străbătute de vânt și cântecul lin al viețuitoarelor locului. Cel mai mult ne-am conectat cu natura în leagănul care a fost ca o punte de comunicare absolută. Cu o viteză copleșitoare, am putut să ne înălțăm la propriu deasupra copacilor și să ne eliberăm mințile de grijile cotidiene. Ne-am amintit de simplitatea vieții de altădată și am invidiat-o.

Cum e, așadar, în sezonul rece la Adrenalin Park? Noi am prins o vreme întunecată și indecisă. Parcă ne-ar fi plouat puțin, parcă ne-ar fi răcorit vântul mai tare. În ciuda acestui fapt, eram acolo doar noi și adrenalina noastră. Nu ne-a influențat câtuși de puțin vremea. Să nu mai zicem de temperatură – care s-a încadrat în intervalul de 16-18 grade Celsius. Când faci mișcare, însă, gradele devin relative.

Ne-a impresionat și atenția cu care am fost supravegheați de către personalul parcului Adrenalin Park. Cei de acolo au fost mereu cu ochii pe noi, ne-au îndrumat cu sfaturi atunci când ne blocam, ne-au ajutat să părăsim traseul când am decis că nu mai facem față (da, a fost și un astfel de caz). Este important să simți că ai pe cine te baza în situații de adrenalină extremă.

Ce putem face în sezonul rece la Adrenalin Park?

#bucură-te de natură

Să ne bucurăm de frumusețea naturii. Situat chiar în inima pădurii, Adrenalin Park este un loc ideal pentru a savura aerul curat și pentru a admira peisajele din jur. Mai ales toamna când pădurea capătă un colorit ruginiu, care încântă privirile oricui.

#experiențe inedite pentru copii și adulți

Toamna ne provoacă an de an la schimbări. De aceea, a părăsi zona de confort și a te aventura pe traseele care îndeamnă la relaxare, însă prin efort fizic antrenant, poate fi o provocare prielnică pentru copii și adulți. Testează-ți limitele și cunoaște-te mai bine!

#team building

Cu siguranță este un loc în care o companie poate crea o echipă unită, bazată pe încredere și o serie de valori după care să se ghideze fiecare. Noi nu am urmat traseul de team building, însă ne-am susținut îndeajuns de mult și pe traseele obișnuite. Ne-am ghidat, ne-am sfătuit, ne-am susținut ori de câte ori a fost nevoie.

#zile de naștere

Cu riscul de a părea un clișeu, afirmăm cu mâna pe inimă că este locul ideal de a organiza o zi de naștere. De ce? Pentru că putem fi diferiți în cercul nostru de prieteni și ne putem distra copios, într-un mod inedit. Este amenajat un loc special în care se pot servi și gustări de orice fel pe care le poți aduce de acasă sau de unde vrei.

#evenimente private

Ocaziile speciale merită savurate cu evenimente unice chiar și în sezonul rece la Adrenalin Park. Indiferent ce ai sărbători, cu siguranță va rămâne impregnat momentul în mintea invitaților tăi. Provoacă-i la experiențe unice și îndrăznețe.

Sezonul rece la Adrenalin Park 2019 (1)

Pe cei de la Adrenalin Park îi găsești la:

Adresa: Casele Micești, Feleacu, Cluj
Telefon: 0732 040 434
Mail: [email protected]
Website | Facebook Instagram

Program:
Lu-Vi: 12:00 – 19:00
S – D: 10:00 – 19:00