Ortho Implant Center Cluj-Napoca: servicii stomatologice la un alt nivel

de | | 3 Minute

Ortho Implant Center Cluj-Napoca: servicii stomatologice la un alt nivel

Conceptul de „One Day Implant” este doar unul dintre beneficiile acestei ere digitale care schimbă radical modul în care pacienții beneficiază de servicii stomatologice la un alt nivel , de top. În Cluj-Napoca, avem una dintre cele mai avansate clinici stomatologice private din țară din punct de vedere al aparaturii moderne și a tratamentelor de specialitate oferite: chirurgicale, ortodontice, protetice, endodontice și de stomatologie generală.

servicii stomatologice la un alt nivel

Ortho Implant Center este clinica în care pacientul ajunge cu o problema dentară și indiferent de natura acesteia, poate fi rezolvată de mai mulți specialiști în același loc, eliminând astfel disconfortul de a căuta rezolvarea acesteia în multiple locuri.

Începând de la radiografiile 3D (inclusiv CBCT-Computer Tomograf), OPT, Radiografie de Profil, până la Radiografia retroalveolară, clinica aflată în apropierea Iulius Mall este pregătită să ofere pacienților un diagnostic acurat încă din cadrul primei consultații.

În caz de nevoie, sala de operație este pregătită să găzduiască proceduri medicale, iar pacienții anxioși pot opta pentru inhalo-sedare sau sedare intravenoasă (depinde de recomandarea medicului), sub supravegherea medicului, asistentelor și anestezistului. Starea va fi una de semi-conștiență, pacienții revenind ulterior rapid la starea normală. Camera de terapie este la dispoziția pacienților atât înainte, cât și după intervenție – pentru relaxare.

sala de chirurgie

Știați că la Cluj, într-o singură zi, este posibilă extracția unui dinte, realizarea implantului, precum și realizarea coroanei dentare provizorii? Da, în doar 24 ore.

Conceptul One Day Implant, adică extracție+implant+coroană dentară provizorie – toate într-o singură zi, a devenit o realitate la Ortho Implant Center!

Cei aflați în căutarea celui mai bun tratament ortodontic pot să uite de clasicele aparate dentare, căci centrul clujean oferă posibilitatea de a scana dantura pentru amprentă digitală în vederea realizării unui plan de tratament virtual pentru aparatul dentar INVISALIGN. Planul de tratament Invisalign 3D permite observarea evoluției danturii până la finalul tratamentului, înainte de comandarea aparatului.

servicii stomatologice la un alt nivel

Pacienții primesc un set de gutiere special create special pentru ei. Acestea se schimbă săptămânal, iar pentru o igiena corespunzătoare, îndepărtarea și curățarea acestora după fiecare masă reprezintă un avantaj. În comparație cu aparatele dentare clasice, această alternativă inovativă presupune mai puține controale anual (nu lunar!), este mult mai eficientă, mai ușor de purtat, aproape invizibilă, iar timpul de tratament este de două ori mai scurt!

ivisionlign

Departamentul de Endodonție are în dotare un microscop ZEISS, astfel că micile detalii nu trec neobservate și se ține cont de ele în stabilirea tratamentului necesar.

Utilizând un scanner 3D și tehnica CAD-CAM, medicii specialiști pot lua amprentele digitale în clinică în vederea realizării coroanelor dentare în decurs de câteva ore.

ortho

Serviciile medicale stomatologice clujene se aliniază deja, de ceva timp, cu tendințele și progresul tehnologic din domeniu la nivel internațional. Ortho Implant Center Cluj-Napoca este una dintre clinicile din România în care tratamentele de specialitate în domeniu au trecut la un alt nivel.

Date de contact Ortho Implant Center Cluj

Adresa: Str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 80
Telefon: +40 773 838 415
Facebook
Website

Program:

Luni-Joi: 09:00-20:00;
Vineri: 09:00-16:00

 

 

Fotografii: Ortho Implant Center & Cluj.com