Gastroenterologia – servicii oferite de LaurusMedical

de | | 2 Minute

Gastroenterologia: afectiuni abordate si servicii oferite de clinica LaurusMedical

Gastroenterologia – Pentru o diagnosticare cat mai corecta si tratarea imediata a afectiunilor tubului digestiv si ale glandelor anexe trebuie sa va adresati unul medic gastroenterolog.

Trecerea de la alimentatia de iarna, la cea de primavara in care predomina cruditatile (mai multe legume si fructe, alimente usoare), poate conduce catre recidivarea diferitelor boli gastrice, pe langa obisnuitele gripe si astenie. Schimbarea alimentatiei din această perioada este vinovata de cresterea numarului cazurilor de gastrita, iar persoanele cele mai predispuse sa dezvolte aceste boli sunt cele care au o alimentatie dezechilibrata, fumeaza, consuma cafea in exces ori cele care au un nivel ridicat de stres.

Pentru a preveni agravarea bolilor de stomac in sezonul de primavara trebuie sa evitati abuzurile si excesele alimentare sau de cafea, tutun si alcool. Cea mai eficienta masura pentru a ameliora senzatiile de arsuri si pentru a controla aceste boli este sa va prezentati imediat la medic pentru stabilirea unui diagnostic si prescrierea tratamentului necesar.

Gastroenterologie1

In acest sens, in Cluj-Napoca va puteti face o programare la Clinica LaurusMedical. Principalele afectiuni tratate aici sunt: ulcerul gastro-duodenal, litiaza veziculara, refluxul esofagian, diareea, constipatia, ocluzia intestinala, colecistita, cancerul gastric, boala Crohn, pancreatita, ciroza, hepatita cronica, indiferent de gradul de complicatie.

colonoscopie-featured

Pentru cresterea acuratetei diagnosticului si evaluarea stadiului de boala, consultul gastroenterologic este completat cu explorari functionale digestive (de exemplu test de toleranta orala la lactoza), endoscopice (endoscopie digestiva superioara, colonoscopie) si imagistice (ecografie abdominala). Sectia este dotata cu aparatura medicala moderna, fiind asistat de cei mai buni specialisti care aplica metode occidentale de diagnostic si tratament.


In clinicile LaurusMedical Cluj-Napoca, investigatiile tubului digestiv: colonoscopia si endoscopia digestiva superioara. vor putea fi efectuate doar in baza biletului de trimitere, FARA COPLATA.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

clinica laurusmedical cluj