Se caută voluntari pentru Zilele Clujului

de | | < 1 Minute

Se caută voluntari pentru Zilele Clujului.

Ca și în anii precedenți, tinerii din Cluj sunt foarte căutați mai ales primăvara și vara. Nu este vorba de locuri de muncă, sau mai bine spus nu este direct un loc de muncă stabil, însă, după noile reglementări ale legii voluntariatului, această acțiune organizată de voluntariat contribuie serios în CV-ul personal atunci când îți dorești să obții un loc de muncă.

Printre primele evenimente majore organizate în Cluj-Napoca se numără Zilele Clujului, un eveniment care în acest an se află la ediția a VI-a, și care în acest an își dorește să „trăiască”.

Pentru aceasta, Primăria Cluj-Napoca caută tineri care au cel puțin 18 ani, entuziaști și harnici și care sunt disponibili pe perioada evenimentului, adică 15-22 mai 2016.

Formularul de înscriere se găsește pe site-ul www.zileleclujului.ro sau la Centrul de Informare pentru Cetățeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Str. Moților nr. 7. Acesta va fi depus la Centrul de Informare pentru Cetățeni, Str. Moților nr. 7 sau poate fi trimis la adresa de e-mail [email protected]. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin sau va fi transmisă online.

Data limită până când vă puteți înscrie este de 30 aprilie 2016!

Dan Porcuțan
Redactor Cluj.com