Se cauta reactii

de | | < 1 Minute

Se cauta reactii!

OPEN CALL

Sub Reflector

Se caută reacţii!

Ai ceva de spus? Ai o pasiune pe care ți-ai dori să o împărtășești cu alții? Un talent special pentru care îți lipsește publicul? O dorință puternică de a ieși din umbră și a fi văzut?

Dacă răspunsul la oricare dintre întrebările de mai sus este ”da”, atunci ai noroc! În luna mai, la Reactor de Creație și Experiment se lansează Sub Reflector, o producție Reactor Social.

Sub Reflector își propune să intermedieze o întâlnire între cetățenii Clujului, între cei aflați mereu în public, care au simțit măcar o dată nevoia să se urce pe scenă, și cei care își doresc să îi cunoască mai bine pe oamenii alături de care trăiesc în acest oraș. Ce ascund străinii de care uităm înainte să ne dispară din vedere? De multe ori, povești incredibile, talente secrete și pasiuni uimitoare.

Dacă ești unul dintre ei, îți oferim o scenă, un reflector și maxim 10 minute în care să arăți ce știi, cine eşti, să ne spui ce crezi că merită auzit, să îți iei inima în dinți și să ieși din pasivitate, să fii, măcar o dată în viață, cel privit. Să simți cum este să îți fie aplaudată munca. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o scurtă descriere a ta și a momentului pe care dorești să îl prezinți. Înscrierile se fac la adresa de mail [email protected] . Pentru mai multe detalii : 0723279454 / 0748.940531.