Scoala de stewardese de la Cluj isi deschide din nou portile

de | | 2 Minute

Scoala de stewardese RSC Consulting lanseaza noile cursuri de pregatire insotitori de bord. Cursurile incep in data de 5 octombrie si se incheie la sfarsitul lunii octombrie.

Taxa Scolii de stewardese este de 1.500 de euro sau echivalent la cursul zilei BNR si poate fi achitata in trei rate egale. Prima rata poate fi platita la inscriere, a doua rata dupa doua saptamani de cursuri, iar ultima rata inainte de examenul final.

Taxa de participare nu include cazarea, insa RSC Consulting recomanda variante de cazare avantajoase in Cluj-Napopca, pe perioada de desfasurare a cursului. De asemenea, nu include nici certificarea medicala care este obligatorie la inscrierea examinarii in vederea obtinerii atestatului de la Autoritatea Aeronautica Civila Romana (AACR) si pentru care se achita aproximativ 200 de lei. Un efort financiar in afara taxei de participare, mai precis 100 de euro plus TVA, reprezinta taxa de examinare a AACR.

Scoala de stewardese 1

In cadrul scolii de insotitor de bord, se vor asigura gratuit cursul Cum sa te prezinti la un interviu de stewardese si activitatile recreative, precum turul orasului Cluj Napoca, excursie in zona montana a judetului Cluj (Lacul Tarnita-Marisel-Fantanele-Belis) si excursie la Salina Turda.

La Școala de stewardese RSC Consulting, acreditată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR), materiile studiate sunt cele prevăzute în legislația UE-Regulamentul 1178/2011 și în legislația națională din domeniul aviației civile. Astfel cursantii vor fi instruiti privind teoria zborului și noțiuni generale despre avion, notiuni de meteorologie, legislatia si reglementări aeronautice pentru echipajul de cabina, managementul echipajului – crew resource management, relația cu pasagerii și supravegherea cabinei + grooming, transport aerian de bunuri periculoase.

In cadrul orelor, cursantii vor fi invatati sa reactioneze in situatii limita fiindu-le predate materiile: aspecte aeromedicale și acordare de prim ajutor, securitate in aviație și la bordul avionului, supraviețuire în caz de foc si fum, supraviețuire in apa si in alte zone de operare. Ore importante vor fi acordate comunicarii in limba romana si in limba engleza privind abrevieri și terminologia in aviație

Condiții de înscriere la Cursul de Însoțitori de bord organizat de Școala de stewardese RSC Consulting sunt studiile liceale absolvite si stare de sănătate bună.

fete Scoala Stewardese

Scoala de stewardese de la Cluj este recomandata de experienta dobandita prin organizarea a numeroase sesiuni de curs de insotitor de bord si cele 564 de absolvente, din care peste 90 de absolvente reusind sa se angajeze ca si insotitori de bord dupa finalizarea cursului. Un avantaj in reprezinta infrastructura moderna si echipamentele performante din dotarea Scolii de Stewardese RSC Consulting.

Mai trebuie amintit faptul ca RSC Consulting, ca agentie de plasare a fortei de munca, a organizat in Cluj-Napoca numeroase evenimente de selectie in vederea angajarii pe posturi de insotitori de zbor la companii de aviatie internationale. Astfel, peste 100 de romance au contracte de munca pe posturi de insotitor la companii de aviatie internationale, fiind selectate in cadrul evenimentelor organizate de RSC Consulting.

Mai multe informatii puteti afla accesand www.facebook.com/ScoalaStewardeseCluj.