Scholl: Sanatate si preventie – cheia bunei dispozitii

de | | 2 Minute

Scholl: Sanatate si preventie – cheia bunei dispozitii

In ritmul tot mai alert in care traim, de prea putine ori ne acordam un binemeritat ragaz pentru a ne chestiona starea de sanatate si sa raspundem sincer la intrebarea “Cum te simti?” Presati de ritmul accelerat al vietii, ne obisnuim sa tratam o durere de spate cu un calmant, o stare de oboseala cu o noapte mai lunga de somn. Ne multumim sa tratam simple simptome, lasand “pe maine” investigarea afectiunilor care le provoaca. Tratamentele superficiale sunt de cele mai multe ori paguboase pe termen lung si atunci de ce sa nu apelam la tehnologii simple si ingenioase care ne fac viata mai confortabila si mai sanatoasa?

De exemplu, rar ne gandim ca picioarele pot fi sursa unor nesuferite dureri de spate, a unei stari generale de oboseala sau chiar a altor disfunctii la nivelul intregului organism. In micul magazin Scholl de pe Calea Motilor, nr. 50 veti gasi:

  • produse pentru sanatatea, igiena si confortul picioarelor,
  • produse pentru starea de sanatate a articulatiilor,
  • produse cosmetice si de infrumusetare,
  • produse pentru reabilitare,
  • articole de aparatura medicala si materiale medicale consumabile,
  • produse parafarmaceutice
  • halate, costume medicale, saboti medicali si nu numai, precum si incaltaminte anatomica pentru copii si adulti.
  • produse sportive pentru amatori si profesionisti.

„Am dedicat viaţa mea imbunatatirii sănătăţii, confortului şi bunăstarii oamenilor prin picioarele lor”, spunea William M. Scholl, inventatorul care a pus bazele unei linii de produse unicat pe pietele din lume, integrand biomecanica in tehnologia de fabricatie a incaltamintei. Cateva principii simple au stat la baza dezvoltarii tehnologiilor dedicate incaltamintei marca Scholl: intretinerea starii de sanatate si confort a picioarelor si respectarea anatomiei piciorului.

Oferta magazinului de pe Motilor 50 e foarte variata si satisface mai multe tipuri de nevoi si preferinte, reusind sa raspunda cu succes atat celor care vor sa previna anumite afectiuni, cat si celor care urmeaza o forma sau alta de tratament de reabilitare.

Preventie si grija pentru sanatatea noastra

Cu totii stim ca cea mai buna metoda de-a ne tine departe de accidente este sa le prevenim. In ceea ce priveste preventia accidentelor, in magazinul Scholl de pe Calea Motilor gasiti o serie intreaga de accesorii de purtat in timpul exercitiilor fizice, dar si in viata de zi cu zi. Acestea contribuie la starea de confort a intregului corp si diminueaza riscul aparitiei de accidente.

Produsele sunt destinate sportivilor care practica un sport (schi, baschet, fotbal, etc), iar purtarea preventiva a acestor accesorii este o necesitate: orteze de cot, de glezna, genunchi, lombare, etc.

Produsele Scholl nu au doar un efect local, ci intervin benefic in toate aspectele vietii, fiind capabile sa ofere o stare generala de bine.

Alte produse de care va puteti bucura in magazinul Scholl:
– produse create de ortopezi pentru mersul normal, anatomic la copii.
– talonete pentru orice tip de incaltaminte – sport, modern, clasic.
– ciorapi compresivi pentru prevenirea varicelor sau chiar pentru boala varicoasa.
– aparate de masaj pentru circulatia buna a sangelui, magnetoterapie, etc.
– produse pentru gravide.

Cluj.com va ureaza multa sanatate si buna dispozitie alaturi de Scholl!

Contact magazin Tehnico-Medical:
Adresa: Cluj-Napoca, Calea Moţilor, Nr. 50 (fostul magazin de pe Clinicilor)
Telefon: 0264-591.472
Website: www. scholl.com.ro