Cum alegi cele mai bune scaune pentru zona de dining?

de | | 2 Minute

Cum alegi cele mai bune scaune pentru zona de dining?

Zona de dining a casei este un loc special, în jurul mesei adunându-se zi de zi membrii familiei și oaspeții. Iar dacă alegi să amenajezi acest spațiu în sufragerie, există mai multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare. Printre acestea, se numără alegerea celor mai potrivite și confortabile scaune dining.

Cum să alegi scaune confortabile?

Când planifici achizițiile de accesorii și mobilier, de obicei acorzi atenție mai întâi valorilor estetice. Este foarte important să ții cont de ele, pentru că aspectul vizual este responsabil pentru modul în care o anumită piesă de mobilier se potrivește în designul camerei. Merită să ai grijă de consistența vizuală aici, dar în niciun caz nu trebuie să uiți de aspecte precum confortul sau funcționalitatea unui scaun dining.

Deci, cum ar trebui să fie scaunul perfect? Adaptat nevoilor tale! De asemenea, trebuie să reții că scaunele trebuie să fie în concordanță cu masa și, mai presus de toate, să se potrivească cu aceasta. Numărul de scaune va depinde de lungimea și lățimea mesei.

Nu uita, atunci când alegi un model de scaune pentru zona de dining, trebuie să acorzi aceeași atenție, ca atunci când ești în căutarea unui fotoliu living estetic, practic și confortabil.

Cum alegi scaunele pentru masa din sufragerie?

Ce scaune vor funcționa într-o anumită zonă de dining depinde de dimensiunile și stilul acesteia. Cu toate acestea, există o serie de aspecte cărora ar trebui să le acorzi întotdeauna atenție. Aceste elemente merită luate în considerare:

  • Înălțimea scaunului – un scaun bine ales permite libertate deplină de mișcare sub blatul mesei. Prin urmare, înălțimea este selectată în raport cu înălțimea mesei. Se presupune că scaunul nu trebuie să fie mai înalt de 49 cm de podea. Acest lucru oferă spațiu adecvat și permite o postură confortabilă.
  • Adâncimea scaunului – un scaun prea puțin adânc va pune mult stres pe picioare, în timp ce un scaun adânc va împiedica picioarele să atingă podeaua, ceea ce dăunează coloanei vertebrale.
  • Spătar – petreci mult timp la masă, așa că trebuie să stai într-o poziție confortabilă pentru a nu supraîncărca coloana vertebrală. Cu toate acestea, nu ar trebui să alegi scaune cu spătar foarte înalt, deoarece acestea pot aglomera spațiul optic.
  • Estetica – câți oameni, atâtea gusturi. Dar toată lumea este de acord că estetica și o manoperă atentă sunt importante.
  • Materialul- materialul din care este realizat scaunul are o mare importanță pentru funcționalitatea acestuia. Există multe posibilități – scaune din metal, lemn și tapițate – acestea sunt doar câteva dintre opțiunile populare.

 


Articol publicitar