SAS Grup, primul producător de sisteme GPS din România, relansează site-ul alarma.ro

de | | 2 Minute

SAS Grup, primul producător de sisteme GPS din România, relansează site-ul alarma.ro

Cu o vechime de peste 17 ani în domeniu, SAS Grup este primul producător de sisteme GPS din România și unul dintre cei mai importanți distribuitori de servicii de monitorizare a flotelor auto. Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută și mai modernă, domeniul principal al companiei, sub numele de www.alarma.ro, a fost relansat cu o nouă interfață. Clienții beneficiază de o nouă experiență: prietenoasă, rapidă și accesibilă de pe orice dispozitiv inteligent.

Noul design al website-ului vine cu rubrici noi și restructurează toate informațiile care existau deja în site. Acum, sunt așezate sub o formă intuitivă adaptată nevoilor moderne de accesare a informațiilor.

Decizia din spatele acestei acțiuni s-a bazat pe dorința experților SAS Grup de a avea o platformă în ritm cu consumatorii, o imagine online mult mai bine definită, o cale de comunicare mult mai accesibilă și mai bine structurată cu informații detaliate pentru orice fel de întrebare. Noul site urmărește o comunicare cât mai eficientă cu consumatorul, în care toate datele sunt structurate clar și evidențiază informațiile de interes. Sunt puse în lumină avantajele consumatorilor, dispozitivele și tehnologiile folosite.

SAS Grup

Compania pune la dispoziția doritorilor dispozitivele GPS de ultimă generație FMB110 și FMB120, care, au un consum mic de energie, dimensiuni mici, sunt ușoare și rezistente.

Acestea se pot monta începând de la camioane de mari dimensiuni, mașini mici, agricole, până la bărci sau scutere. Sistemele GPS cu tehnologii de ultimă oră, asigură servicii de monitorizare la cele mai înalte standarde. Experții SAS Grup dezvoltă în mod constant soluții software pe care le folosesc ulterior în procesul de eficientizare a managementului de flotă.

Hărțile folosite de către sistemele GPS ale SAS Grup conțin toate elementele necesare localizării cu precizie a oricărui vehicul.
Produsele SAS Grup sunt folosite cu succes și recomandate de către clienții precum Ambient, Pambac, Groupama, Vel Pitar și mulți alții.

***
Comunicat de presă