Sărbătorile vin la Delissima Pizzeria cu daruri pentru copii și multe colinde!

de | | 2 Minute

La Pizzeria Delissima , decembrie a venit cu multe evenimente și atmosferă caldă, așa cum le stă bine sărbătorilor de iarnă să fie așteptate atunci când bat la ușă.

Pe data de 17 decembrie 2015, ora 19:00, a avut loc evenimentul de celebrare a încheierii Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015, English Corner & Movie Night.

În această perioadă premergătoare Crăciunului, la Delissima Pizzeria nu lipsesc nici colindele. Ele se vor auzi în această seară, vineri, 18 decembrie, de la ora 20.00, invitat special AMM Acustic. Va fi o seară dedicată în întregime „Centrului de zi pentru Copii Something New” din Cojocna, un eveniment caritabil la care sunt așteptați toți cei care doresc să facă o faptă bună, acum în pragul sărbătorilor de iarnă.

delissima pizzeria cluj evenimente decembrie

Arta va fi pusă și ea la loc de cinste, pentru că luni, 21 decembrie 2015, ora 19:00, Delissima Pizzeria va avea ca invitat artistul clujean Petru Leahu care va susține un workshop.

Clienții fideli, dar și clujenii dornici să sărbătorească Crăciunul într-un fel mai inedit vor avea posibilitatea să participe la primul concert live de la Delissima Pizzeria. Concertul va fi susținut de către Nicolas Simon și Sorin Romanescu.

Pentru cei care ați auzit mai puțin despre dânșii vă vom face o scurtă prezentare. Nicolas Simion este recunoscut ca și un compozitor de muzică contemporană. În 1995 a obţinut premiul „Koernerpreis” pentru o lucrare comandată de Ministerul austriac al Culturii. El a compus numeroase lucrări muzicale pentru ansambluri de instrumente de alamă şi corzi, precum şi orchestre cu saxofon. În 1998 a compus „Canzonieri Sacrale”, lucrare muzicală bazată pe motive ale muzicii bisericeşti din întreaga lume, compusă pentru orchestră de coarde, voce şi ansamblu de jazz, interpretată pentru prima dată la Ruprechtskirche, cea mai veche biserică din Viena. Totodată, Nicolas Simion este unul dintre cei mai inovativi muzicieni ai scenei jazz-istice româneşti şi internaţionale de astăzi.

De asemenea, Sorin Romanescu este chitarist, improvizator, compozitor, sound designer, muzician de jazz ca şi trăsătură artistică principală, dar cu activitate în domenii muzicale conexe precum muzica contemporană sau muzica pentru dans contemporan. În prezent este producător audio în domeniul advertising-ului.

lAegând să participați la concertul live, vă veți bucura de piese muzicale dăruite cu multă dragoste de cei doi talentați artiști prezentați mai sus.

Delissima Pizzeria este spațiul în care puteți savura în tihnă o pizza delicioasă. Deși legea împotriva fumatului în locurile publice s-a adoptat abia acum, Delissima Pizzeria aplică acest lucru încă dinainte de a se adopta legea. Vestea despre servirea ireproșabilă, calitatea din fiecare detaliu și căldura localului s-a dus până la București. În weekendul de Crăciun, pe cei care au creat această pizzerie minunată din Cluj, Delissima Pizzeria, îi vom putea vedea la Antena 1, la emisiunea „Weekend în familie”.

delissima pizzeria cluj