Echipa Cluj.com va doreste Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

de | | 2 Minute

sarbatori fericite cluj

Foto: Ovidiu Pop

Va dorim Sarbatori Fericite si La Multi Ani ! – Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet !

Sarbatorile care se apropie si ne invaluie tot mai mult in caldura lor, ne determina sa privim in urma, la anul care tocmai se incheie si sa zambim multumiti de ce am reusit sa realizam, precum sa ne si ambitionam pentru mai mult!

Anul 2013 a insemnat un inceput pentru noi, pentru Cluj.com. Un inceput cum nu se poate mai bun, caci am reusit sa crestem, sa ne atingem si sa ne depasim multe dintre target-urile pe care ni le-am propus cand, la inceputul anului, am pornit acest proiect. Iar pentru asta, va multumim voua, tuturor celor care ne-ati urmarit si ne-ati sustinut, ne-ati indrumat, ati colaborat cu noi sau ne-ati dat sfaturi atunci cand a fost nevoie.

Va suntem recunoscatori pentru acest an si ne bucuram din suflet de fiecare data cand munca noastra da roade si vedem ca si voi sunteti multumiti de ceea ce Cluj.com are de oferit.

Pentru 2014, v-am pregatit multe surprize, vom veni cu si mai multe informatii de interes general pentru clujeni, precum vom instaura si noi module pe site. Suntem nerabdatori sa le dezvoltam si sa le impartasim cu voi, in speranta ca acestea sa va fie de folos si sa va faca sa iubiti si mai mult acest oras minunat!

Una dintre aceste noutati este reprezentata de City Card, care va fi lansat pe 1 februarie 2014!! Vom reveni cu mai multe detalii despre card, dar si despre alte surprize care asteapta sa fie impartasite.

Pana atunci, intreaga echipa Cluj.com va doreste Sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua si La Multi Ani!!!