Saptamana asta ne vedem la HR Summit

de | | 2 Minute

Saptamana asta ne vedem la HR Summit

Află ultimele noutăți din agenda HR Summit Cluj Napoca!

HR Summit Cluj Napoca vine săptamâna aceasta cu mai multe exemple practice și mai multe studii de caz pentru specialiștii și managerii de HR prezenți pe 26 și 27 martie la Hotel Golden Tulip Ana Dome****.

HR Summit este cea mai mare platformă dedicată celor care activează în industria de HR și management, reușind sa aducă în același loc reprezentanții a peste 500 de companii din România și Republica Moldova.
Joi și vineri, pe 26 și 27 martie, la cea de-a treia ediție HR Summit Cluj Napoca cei 14 speakeri invitați vor dezbate alături de cei peste 150 de participanți teme precum employee engagement, employer rebranding, recrutare și leadership, managementul echipelor, talent management.

Ultimele nouăți din programul acestei ediții HR Summit sunt oferite de:

Lucian Ivan (Resourcing Manager Bergenbier) care le va vorbi participanților despre „Management Trainee Programs” și va împărtăși comunității de HR cum a construit un astfel de program, care a ajuns să fie implementat în Molson Coors la nivel global (CEE, America de Nord si Asia).

Vlad Blaj (Background Screening Ambassador Mindit) ajunge la HR Summit Cluj Napoca unde le va arăta celor prezenți la HR Summit dacă poate CV-ul să prezică performanța unui angajat.

Sesiunea de debate din cea de-a doua zi HR Summit se anunță a fi la fel de interactivă. Aici, Monica Soare (CEO Artwin), Diana Bocăneală (Head of Talent Management and Recruitment) și Ștefan Zoican (HR Manager Saint-Gobain Glass Romania) vor dezbate alături de cei prezenți perspectivele din HR.

Iată ce vor dezbate invitații acestei sesiuni:

1. Tendințele sociale la nivelul societății globale și românești și cum influențează acestea domeniul resurselor umane.
2. HR-ul ( recrutare, L&D, flexibilitatea origanizației, outsourcing) – cum se vor face în 2030.

Intră pe www.cluj.hrsummit.ro vezi agenda completă a evenimentului și înscrie-te în cea mai mare comunitate a specialiștilor și managerilor de Resurse Umane.

Eveniment organizat de Libero Events
Libero Events este o agentie de evenimente in domenii precum: turism, home&deco, comerţ online, medical şi antreprenoriat. De asemenea, organizăm târguri şi expoziţii: Touristica, Deco Show şi BookShow. Portofoliul nostru conţine şi conferinţele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, dar şi workshopuri şi seminarii.