Sansa unui nou inceput: cursuri gratuite pentru cei fara job

de | | 2 Minute

Sansa unui nou inceput: cursuri gratuite pentru cei fara job

Esti somer tanar, nu ai un loc de munca? Esti de multa vreme somer si nu intrevezi nici o posibilitatea de a gasi un job? De acum poti fi optimist. O echipă de profesionişti dinamici si entuziaşti de la RSC Consulting te asteapta sa te inscrii la oricare dintre cursurile de formare profesionala gratuite, in domenii cautate atat pe piata muncii nationale, cat si in afara.

Ai vazut poate multe oferte de locuri de munca, mai ales in aceasta perioada, pe post de ospatar sau barman. Insa esti impiedicat sa aplici pentru un semenea job deoarece nu ai pregatirea necesara, nu ai urmat o scoala de profil. Daca iti doresti cu tot dinadinsul sa lucrezi ca ospatar sau barman poti sa te inscrii la cursurile gratuite de perfectionare / specializare pentru postul de OSPATAR (modul este format din 80 de ore de curs) sau pentru postul de BARMAN, unde  modului include 60 de ore.

RSC Consulting - Cursuri Barman

Esti poate in dilema daca sa intreprinzi o mica afacere sau nu. Ai un plan in minte, dar inca acesta este incomplet. Informatiile pe care le poti lua de la cursurile gratuite de specializare a competentelor antreprenoriale te pot ajuta sa iti faci o idee de ansamblu despre acest domeniu si sa-ti finalizezi planul afacerii. Pregatirea consta in 30 de ore de curs.

Nu stii sa utilizezi calculatorul, iar la ultimul interviu de angajare ai fost intrebat daca stii sa lucrezi pe calculator. Pentru ca acest lucru sa nu mai fie un impediment la un viitor interviu, poti sa apelezi la cursurile gratuite de perfectionare / specializare in domeniul Competente Informatice (incepatori), modului fiind format din 30 de ore de curs.

Ai dori mult sa aplici pentru joburi in strainatate, dar in foarte multe din cazuri se cere cunoasterea limbii engleze. Nu pierde timpul si vino la cursurile GRATUITE de perfectionare in domeniul Comunicare in Limba Straina – limba engleza (incepatori). Modului include 30 de ore de curs.

RSC Consulting - Competente Antreprenoriale: Cursuri Gratuite

Toate cursurile gratuite amintite mai sus pot fi accesate de persoane care au terminat studiile gimnaziale (minim). Nu pot sa se inscrie cei care urmeaza o forma de invatamant de lunga durata. Cursurile gratuite fac parte din proiectul EUROHOST – Joburi pentru tineri ospitalieri Postru/125/5.1/S/125308, proiect cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!

Alte conditii de participare la cursurile gratuite: sa fie  persoane cu vârsta cuprinsã între 18-24 ani care nu deţin un loc de muncã de peste 6 luni sau persoane cu vârsta peste 25 ani care nu deţin loc de muncã de peste 12 luni.

Contact: Adresa – Bdul 21 Decembrie 1989 nr. 44

Telefon: 0751 136052, 0364 110043, 0753 040869 intre orele 09.00 – 21.00
E–mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/RSC.CONSULTING/
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook