Samsara sărbătorește cu stil: 10 ani de experiențe culinare de neuitat

de | | 2 Minute

Samsara sărbătorește cu stil: 10 ani de experiențe culinare de neuitat

Cu bucurie vă anunțăm că Restaurantul Samsara din Cluj-Napoca împlinește 10 ani pe 21 aprilie! Așadar, invităm publicul la un eveniment special de celebrare pe care îl organizăm alături de prietenii noștri de la VRTW, care va avea loc în data de 21 aprilie între orele 18:00 și 01:00.

Samsara sărbătorește cu stil la aniversarea de 10 ani! (13)

Cu ocazia aniversării, ne dorim să oferim tuturor ocazia de a petrece o seară de neuitat alături de noi, așadar intrarea, băuturile și mâncarea vor fi gratuite. Ne-am pregătit special pentru această ocazie și am invitat artiști minunați să ne încânte cu muzica lor.

Invitații speciali ai serii vor fi UFe, Ezirk și Văzduh, trei artiști talentați care vor aduce pe scena noastră o combinație unică de ritmuri tropicale, global music, electronica și live percussion. Această combinație muzicală va crea o atmosferă unică și va transforma această seară de aniversare într-o experiență de neuitat.
Samsara sărbătorește cu stil la aniversarea de 10 ani!De-a lungul ultimilor 10 ani, Restaurantul Samsara a fost locul în care am oferit oaspeților noștri experiențe culinare deosebite și am creat amintiri de neuitat. Suntem mândri de această realizare și vrem să o sărbătorim împreună cu toți cei care au fost alături de noi în acești ani.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această seară specială de aniversare și să sărbătorim împreună această realizare importantă. Vă asigurăm că va fi o seară de neuitat și vă așteptăm cu brațele deschise!

Am vrea să rămânem în legătură cu voi și să vă ținem la curent cu cele mai noi evenimente și preparate deosebite pe care le pregătim în restaurantul nostru. Pentru aceasta, vă invităm să ne urmăriți pe paginile noastre de socializare (Facebook, Instagram), unde veți găsi informații utile și interesante. Vă invităm să ne urmăriți pe aceste canale și să faceți parte din comunitatea noastră. Ne dorim să vă cunoaștem mai bine și să vă aducem mai aproape de experiența culinară deosebită pe care o oferă Samsara.

Samsara sărbătorește cu stil 10 ani de experiențe culinare de neuitat