Salon365.ro promovează profesioniștii și stiliștii Beauty printr-o platformă 100% gratuită

de | | 2 Minute

În toamna anului 2021 s-a lansat oficial în Cluj-Napoca Salon365, un salon virtual care are ca scop să înregistreze cei mai buni profesioniști din domeniul de înfrumusețare din România. 

Ce îi face pe ei diferiți?

Salon365 dorește să creeze o comunitate unită de profesioniști din industria de înfrumusețare din România, fie că este vorba de Make-up Artists, Hair Stylists, Nail Artists etc., iar primul pas este de a oferi toate funcționalitățile disponibile astăzi în platformă 100% gratuit pentru totdeauna pentru toți cei înscriși, atât profesioniști, cât și clienți.

De asemenea, se diferențiază prin promovarea profesioniștilor și a serviciilor de înfrumusețare pe care aceștia le oferă, oferindu-le o pagină de profil dedicată lor, unde clienții se pot programa în mod direct și pot vizualiza mai multe informații despre profesionist, care să-i ajute în a lua decizia finală.

Salon365 consideră că un astfel de profil ajută la mărirea de conversie a serviciilor rezervate cu succes din partea clienților.

Alin S., Bogdan D. și Andrei R. au creat ceea ce urmează să fie una dintre cele mai complexe platforme pentru vânzarea serviciilor de înfrumusețare din România. Totul a început în urma unei probleme avute de soția unuia dintre fondatori, care nu își găsea profesioniștii de încredere pentru serviciile de make-up și hairstyling în data dorită pentru evenimentele importante din viața ei, mai ales dacă acestea se doreau oferite în alte orașe, în funcție de locația evenimentelor.

Astfel, ideea a început să prindă formă, iar după o perioadă lungă de timp în care aceștia au studiat și înțeles piața, Salon365 a devenit realitate.

Salon365 Cluj

Fondatorii doresc să încurajeze ideea de expunere a experienței, imaginilor, recenziilor și a certificatelor profesioniștilor în mediul online, de a avea propriul lor C.V. online care să-i ajute pe aceștia să devină influenceri ai industriei de Beauty.

Ei consideră că omul din spatele serviciilor oferite este cel mai important pentru o astfel de afacere, iar aceștia merită aduși în lumina reflectoarelor pe cât de mult posibil. Un exemplu de profil de profesionist poate fi vizionat aici: Profil Salon365.

Pe lângă profilul dedicat, Salon365 oferă și unelte necesare pentru gestionarea online a afacerii profesionistului, cu ajutorul cărora își poate aduce clienți noi, să îi loializeze pe cei vechi, iar prin sistemul automat de rezervări, le eficientizează timpul, astfel încât pot prelua mai multe programări, rezultând un venit suplimentar.

Câteva dintre funcționalitățile importante oferite:

  • Website profesional dedicat;
  • Calendar inteligent pentru programări;
  • Gestiunea clienților, a datelor lor și a programărilor;
  • Sistem de loializare a clienților;
  • SMS-uri gratuite trimise ca „reminder” clienților;
  • Sistem de vacanțe și blocare a timpului în calendar
  • Și multe altele.

Profesioniștii interesați se pot înscrie accesând pagina de înregistrare de aici: https://salon365.ro/ro/business, iar cei care își creează contul public pentru programări vor fi automat promovați de către Salon365 prin reclame pe Facebook sau Instagram în piața din Cluj.

salon 365 programari