Salon Pestriț – Expoziție de vară cu vânzare la Galeria Quadro

de | | 3 Minute

Salon Pestriț – Expoziție de vară cu vânzare la Galeria Quadro

În timp ce vara vine și cu o oarecare potolire a tumultului de evenimente culturale în Cluj – instituțiile de profil iau o pauză, grupările artistice independente își pregătesc surprizele tomnatice – există totuși zone de refugiu în artă pentru acei dintre noi care tânjim după o astfel de escapadă pe timpul verii. Galeria Quadro este unul dintre aceste spații deosebite ale orașului – cel mai mare spațiu expozițional privat din centrul Clujului care funcționează deja de mai bine de șapte ani.

Începând încă de la sfârșitul lunii iunie, până în 29 august, galeria le-a pregătit colecționarilor de artă și publicului dornic să admire lucrări specifice artei clasice și moderne, o expoziție de vară cu vânzare, un Salon Pestriț, cum a fost el numit într-un mod cât se poate de inspirat.

salon pestrit galeria quadro cluj expozitie

Expoziția își propune să aducă în prim-plan schimbările care au avut loc în cadrul galeriei, cu precădere în ultimul an: Galeria Quadro s-a orientat din ce în ce mai mult înspre arta contemporană, promovând acele valori de actualitate create și descoperite în România, în cadrul târgurilor și a expozițiilor.

Totuși, galeria dorește să rămână fidelă și colecționarilor și publicului interesat de valorile artei clasice și moderne. Ca substituție a licitațiilor, a apărut platforma online www.quadroshop.ro, care oferă mai multe beneficii. Astfel, de exemplu colecționarii pot fi anunțați când apar lucruri noi pe site, acestea pot fi cumpărate la preț fix și transportul este gratuit în țară. În cazul exportului în străinătate este oferită consultanță gratuită și efectuarea contra cost a procedurilor.

salon pestrit galeria quadro cluj expozitie

La Salon Pestriț publicul are ocazia de a vedea opere filtrate calitativ, însă nu neapărat și tematic sau stilistic, incluzând în total un număr de peste 100 de lucrări, aparținând unor 82 de artiști diferiți. Astfel, expoziția va fi într-o permanentă schimbare, căci în locul operelor vândute, vor fi expuse altele noi. Lucrările pot fi achiziționate direct de pe platforma online QuadroShop.

salon pestrit galeria quadro cluj expozitie

Până la sfârșitul lunii august, vor fi organizate și microexpoziții cu selecții din operele unor maeștri moderni, multe din lucrări nefiind expuse niciodată.

O vară pestriță să aveți!

Programul expoziției:
marți – sâmbătă | 10:00–13:00; 14:00–18:00

Contact
Adresa: str. Napoca, nr. 2-4, etaj I., 64, cod 400009
Telefon: (0040)–264-431105, (0040)–0745-341380
E-mail: [email protected]
Web: www.galeriaquadro.ro
www.quadroshop.ro

Facebook: www.facebook.com/galeria.quadro
www.facebook.com/QuadroShop

salon pestrit galeria quadro cluj expozitie

salon pestrit galeria quadro cluj expozitie

salon pestrit galeria quadro cluj expozitie