Salis Hotel&Medical Spa: Ia-ți porția de sănătate și fericire!

de | | 2 Minute

Salis Hotel&Medical Spa: Ia-ți porția de sănătate și fericire!

Salis Hotel&Medical Spa**** este primul hotel de patru stele cu centru spa din orașul Turda. În cele 24 de camere, dotate ultramodern, vă puteți bucura de relaxare și confort. Pe timpul șederii, restaurantul hotelului vă dă posibilitatea să experimentați rețete culinare din bucătăria tradițională, dar și internațională.

Situat la doar 300 de metri de intrarea B în Salina Turda, denumită sugestiv „Paradisul de sub pământ”, Salis Hotel&Medical Spa**** a creat un centru spa cu tratamente medicale și wellness, principala resursă folosită fiind sarea. Ținând cont de beneficiile pe care le are acest zăcământ, Salis Spa a conceput programe și tratamente pe bază de sare.

Centrul Medical Spa promovează un mod de viață sănătos care urmărește să aducă un echilibru pe toate planurile, fizic, emoțional și mental. Vă puteți simți reconfortant la oricare din tratamentele spa din cabintelele de masaj, înnotând în piscina cu apă dulce sau relaxându-vă în jacuzzi cu apă sărată pentru reducerea durerilor reumatice.

salis hotel medical spa turda cluj

În sala de hidromasaj, vă puteți relaxa întregul corp, în cada specială, iar sauna uscată și sauna umedă vă vor oferi o experiență inedită de curățare și vă vor face să vă simțiți pregătit pentru sezonul rece.

salis hotel medical spa turda cluj

Centrul Medical Spa se diferențiază de alte centre de profil prin diversitatea pachetelor wellness, așa-numitele ritualuri spa. Ritualurile spa cuprind de la tratamente corporale și masaje, care tonifică mușchii și redau fermitate pielii, masaje express, care elimină stresul și ajută la creșterea capacității de concentrare la Hammam-sauna uscată, care contribuie la eliminarea toxinelor din corp; de la dușul Vichy, eficient în calmarea sistemului nervos, la masajul cu pietre vulcanice ce aduce echilibru și vindecare corpului, minții și sufletului.

Echipa Salis Medical Spa este formată din specialiști, care vă vor pune la dispoziție toate resusrsele, astfel încât să fiți cât mai sănătoși, relaxați și fericiți. Salis Spa oferă tratamente personalizate, recomandate de specialiști, un medic balneo-fizioterapeut și un medic diabetalog nutriționist, efectuate de kinetoterapeuți și tehnicieni maseuri cu experiență.

Vino și ia o porție de sănătate și fericire la Salis Hotel&Medical Spa**** din Turda!