Sali de conferinta West City Hotel

de | | 2 Minute

Sali de conferinta West City Hotel

Pe lângă cele 4 săli de conferință complet echipate, WEST CITY HOTEL oferă și cazarea participanților pentru ca focusul să rămână pe obiectivul întâlnirii.

Sala Crystal – succesul unei întâlniri începe cu locația

Crystal este sala de conferinţe ideală pentru întâlnirile de până la 400 de participanți. Pe lângă dotările standard ale sălii, aer condiționat și acces la WiFi, sala de conferinţe poate fi echipată la cerere cu flipchart, sistem de proiecție video, televizoare LCD, microfoane și sisteme performante de sonorizare.
Rezervă acum această sală de conferinţe și profită de pachetele avantajoase oferite organizatorilor de evenimente.

West City Hotel

Sala Blue Sky – focus și flexibilitate

Sala de conferințe Blue Sky de la WEST CITY HOTEL are capacitatea de 80 de locuri și dispune de instalație de aer condiționat, posibilitate de conectare la linia telefonică și acces internet wireless de mare viteză.
Dotările tehnice și ambianța plăcută asigură premisele unor întâlniri de afaceri reuşite iar amplasarea în imediata apropiere de VIVO! fac din această locaţie cea mai potrivită alegere pentru întâlnirile de afaceri, prezentări sau evenimente.
Rezervă acum această sală de conferințe împreună cu camerele pentru organizatorii şi oaspeții evenimentului şi profită de pachetele avantajoase oferite de WEST CITY HOTEL în acest sezon.

West City Hotel

Board Room – decizii înțelepte într-un cadru restrâns

Board Room de la WEST CITY HOTEL este o sală de conferințe cu o capacitate de 14 locuri și dispune de aer condiționat, ecrane LCD pentru prezentări, posibilitate de conectare la linia telefonică și internet wireless de mare viteză. Dotările tehnice și ambianța plăcută oferită de spațiul special amenajat, asigură reușita unor întâlniri cu un număr restrâns de participanți.
Board Room – cea mai mică sală de conferințe, vă asigură intimitatea de care aveți nevoie!

West City Hotel

Sala Color Room – ideală pentru evenimente intime 

Sala Color Room – are o capacitate de 16 locuri, fiind ideala pentru evenimente intime, ședințe de coaching, training-uri și întâlniri în cadru restrâns. Datorită designului interior modern, în culori vibrante, recomandăm Color Room celor care doresc să își  desfașoare evenimentul într-un cadru relaxat, mai puțin formal.

West City Hotel

West City Hotel: 

Adresa: Str.Avram Iancu, nr. 442-446, Floresti, Cluj
Telefon: 0264 501 820
Web: www.westcityhotel.ro
E-mail: [email protected]