Sali de conferinta Pensiunea Casa Barolo

de | | < 1 Minute

Sali de conferinta Pensiunea Casa Barolo

Locatie: Pensiunea Casa Barolo
Numar sali disponibile: 1
Capacitate: 25 de locuri

Conferinte si team-buildinguri

Pensiunea Casa Barolo este locul ideal pentru întâlniri de familie, cu prietenii, de firmă sau conferinţe şi team-buildinguri. Filozofia noastră este simplă: mâncare bună, odihnă activă, un spațiu luminos, cu influențe etno inseamna oameni mulțumiți. Pensiunea dispune de o sala de conferinte pentru un numar maxim de 25 de participanți, dotata cu flipchart, retroproiector si homecinema.

Pentru clientii care doresc sa inchiriere sala de conferinta pretul este de 700 lei/zi Coffee Break 30 lei/pers. Pentru conferinte si team-buildinguri se pot servi: apa min./plata gama Borsec, cafea filtru/zahar/spuma de lapte, ceai, limonada de lamaie cu menta proaspata, bruschete cu mozarela si rosii, bruschete cu salata de vinete si, ardei, pateuri cu branza/ciuperci.

Casa Barolo Sala conferinta

Pensiunea Casa Barolo se află în satul Vlaha, comuna Savadisla, situată in zona de nord-est a Muntilor Gilău – ramura estică a Muntilor Apuseni.

Accesul spre pensiunea noastră, venind dinspre Cluj-Napoca sau dinspre Oradea, se face pe DN1 până la localitatea Luna de Sus, apoi pe drumul judetean 107 M Luna de Sus –Baisoara până în satul Vlaha, distanțele fiind: Cluj-Napoca – Luna de Sus 8 km si Luna de Sus – Vlaha 7 km.

Contact:

Adresa: Com. Savadisla, sat Vlaha, str. Principala nr. 358, Jud. Cuj

Telefon: (004)0760.680.085
(004)0729.640.410
(004)0729.513.329

E-mail: [email protected]

Web: www.casabarolo.ro

Facebook: www.facebook.com/CasaBaroloVlaha