Monster sale cu brățara Untold, la Iulius Mall Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Monster sale cu brățara Untold, la Iulius Mall Cluj

Dacă și tu aștepți cu nerăbdare distracția de la Untold, te invităm la Iulius Mall Cluj, să beneficiezi de sale cu brățara Untold. Te invităm la Iulius Mall Cluj, să te asiguri că primești cel mai iubit accesoriu al verii, brățara de festival. În plus, beneficiezi de reduceri cool, special pregătite pentru iubitorii de muzică, fashion și shopping.

Numeri zilele până se dă startul distracției Untold? Și noi! Așa că îți propunem să te bucuri deja de atmosfera de festival și să îți pregătești outfit-ul perfect, cu discounturi special pregătite pentru tine. În perioada 27 iulie – 4 august 2019, dacă ești unul dintre fericiții posesori ai unei brățări de acces la Untold, beneficiezi de promoții ispititoare în magazinele puse pe fun, din Iulius Mall Cluj.

Brandurile Buzz și Sport Vision, preferate de cei pentru care ritmul și energia reprezintă un stil de viață, oferă reduceri de extra 20% la toate articolele. La Arman Sport și Ecco primești un discount de 20% la piesele cu preț întreg, iar Il Passo îți propune să plătești cu 20% mai puțin pentru încălțămintea aflată deja la promoție. Cu 30% mai mici sunt prețurile la Zamir, U-Man acordă 15% discount la colecția nouă, iar Under Armour oferă 10% extra reducere la toate articolele. Te poți bucura de pachete speciale pentru look-ul de festival la Gett`s Color Bar, iar discounturi găsești și la El Unico.

Oferte de 1+1 sunt propuse de Mado, Urban Pizza și Betty Ice. Lista completă a promoțiilor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj.

Cei care așteaptă cu nerăbdare ca muzica antrenantă să îi pună în mișcare își pot ridica brățara de la Iulius Mall Cluj. Sâmbătă și duminică, pe 27 și 28 iulie, festivalierii care au check-in-ul online realizat își pot schimba biletul în accesoriul de acces la etajul mall-ului, în zona pasarelei.

sale cu brățara untold