Sală de conferințe West City Hotel

de | | 2 Minute

Săli de conferințe în Cluj pentru orice tip de eveniment business | West City Hotel

Unde organizezi un eveniment business în Cluj? Ar putea părea că este o chestiune simplă și poate fi așa dacă alegi abordarea optimă. Primul aspect și cel mai important, de altfel, în acest demers este alegerea locației potrivite. Atunci când avem de organizat conferințe, ședințe sau interviuri, seminarii, evenimente generatoare de oportunități, adică tot ceea ce poate fi cu ușurință integrat în sfera business, sala îți poate veni în ajutor sau, dimpotrivă, îți poate discredita eforturile.

În Cluj, oportunitățile pentru organizarea evenimentelor de tip business sunt oarecum limitate pentru că numărul locațiilor dedicate în exclusivitate acestui tip de evenimente este mic. Din acest punct de vedere, o opțiune demnă de luat în considerare sunt sălile de conferință de la West City Hotel, special gândite pentru a se mula perfect pentru orice eveniment și oricare audiență.

Săli de conferință în Cluj West City Hotel

Patru săli pentru evenimente reușite 

Dacă aveți de organizat un eveniment de amploare, cu un număr mare de invitați sau participanți, sala Crystal este ideală pentru acest lucru. Cu o capacitate de 400 de locuri și cu înzestrări de ultimă generație, sala va oferi un cadru confortabil, iar datorită interiorului versatil se va potrivi atât pentru evenimente formale cât și pentru cele care implică o atmosferă mai degajată.

Pentru evenimentele mai restrânse, ca număr de participanți, West City Hotel pune la dispoziție sala Blue Sky. Cele 80 de locuri, posibilitatea organizării sălii în funcție de natura evenimentului dar și dotările moderne își vor aduce cu siguranță o contribuție considerabilă în reușită oricărui demers în afaceri.

Celelalte două săli – Board Room și Color Room – au o capacitate de 14 locuri și, respectiv, 16 locuri astfel încât sunt potrivite pentru evenimentele restrânse și intime, pentru ședințe sau negocieri, de exemplu. Ultima sală, Color Room, recent inaugurată, este ideală pentru întâlnirile business nonconformiste. Decorul colorat va asigura în mod sigur buna dispoziție și va crea o atmosferă aparte.

Săli de conferință în Cluj West City Hotel

Contact West City Hotel:

Adresa:Str.Avram Iancu, nr. 442-446, Cluj
Telefon: 0264 501 820
Web: www.westcityhotel.ro
E-mail: [email protected]
Facebook 

Săli de conferință în Cluj West City Hotel